Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

singielka1983

jest tu ktos fajny kto popisze bez stereotypow?

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie wolność to głownie mozliwśc wyboru. Nie jestem singielką, mam męza , dzieci i mnostwo znajomych ale uwielbiam samotnośc we wlasnym towarzystwie ( nigdy sie nie nudzę). Jednak poczucie swobody daje mi fakt,ze w kazdej chwili moge miec przy sobie kogoś bliskiego , jesli nie fizycznie, to w zasiegu maila/telefonu,w kazdej chwili moge sie spotkać sie ze znajomymi, pogadać. Lubie miec te mozliwosci - wejscie w tlum ludzi i ich sprawy ale tez wcofanie sie i rozmyslanie"do środka".

23:43 mnie tez otacza mnostwo ludzi znajomych, przyjaciol, ale ja najbardziej lubie wlasne towarzystwo, jak zawsze mowie: czuje sie najlepiej sama ze soba bo jestem w najlepszym mozliwym towarzystwie :D

Nie jarałem (nie jaram), wypiłem sobie troszku:) Czy Twoje wspaniałe, własne towarzystwo wystarcza Tobie?..... Czy mógłbym się dołączyć??

Gość gość
nie szkoda wam czasu i snu na takie jałowe pierdu pierdu?

Gość gość
DarkShadow wczoraj Piszesz, że o życiu. Ja ostatnio zadaję sobie pytania "jaki jest sens życia?", "po co żyje?" i jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi na te pytania. Może singielko1983 znasz odpowiedzi na te pytania jeśli chodzi o twoją osobę. Xxxx Ja mam teorie na ten temat. Zyje sie po to by umrzec:-D to jedno. A reszta...wg mnie po to aby sie dobrze bawic,robic co sie lubi,miec swobode dzialania lub nie dzialania. By spotykac sie z ludzmi ktorych lubimy,by spelniac swoje marzenia i tu akurat nie moja dzialka przedluzyc gatunek

Gość gość
ty z 00:20 - ale pustak jestes - bez obrazy. Naklekotalas co ci slina najezyk. I bardzo dobrze, ze sie nie chcesz rozmnazac...

Gość gość
a może gdzie indziej się udziela...

Gość gość
dobra ta muzyczka Ojczulku :)

Gość gość
ANDREOTTI MAESTRO!

Z moim na pewo nie:) Powinienem spać od 3h a ja tu z Wami siedzę.... Ech, poleję sobie jeszcze drina i posłuchamy dobrej muzyki:)