Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia789

ŁZS a neurolog , pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość asia789

Witam choruje na łzs od dwóch lat, ale objawy są nietypowe, żadne sterydy inne mascie nie działają. Dotyczy to tylko głowy w górnej częśći , zawsze w tych samych miejscach, tył głowy nie, boki też nie, nie mam łupieżu, nie swędzi mnie, mam czerwoną głowe która mnie boli Ostatnio 2 dermatolog stwierdziła że to nie łzs, ona uważa że to związane z neurologiem jest. Objawy: 1.Czerwona skóra na czubku głowy(górna część głowy) 2. Hashimoto i problemy z prolaktyną(obecnie ustatkowane) 3.Mdłosci częste ale nie wymioty 4.Bóle pojawiające się czasami w rękach albo nodze w palcach zwłaszcza 5. Trzesące się ręce , czasami nogi 6. Ostatnio: stan taki przed mdleniem , otępienie , zawroty głowy 7. Czasami uszy mnie bolą, troche krew leci 8. Czasami ból w klatce persiowej al.e tylko czasami nie wiem czy nie od leków Dodam ze mam 21 lat , pomóżcie co robić? Udać się do neurologa

Gość gość
Z tego co piszesz, jest Ci potrzebna specjalistyczna konsultacja lekarska. Moim zdaniem po prostu te wszystkie objawy powinnać opisać specjaliście, który będzie na tyle kompetentny, żeby móc Ci pomóc. Nie wiem z jakiego jesteś miasta i na ile możesz sobie materialnie pozwolić na jakiekolwiek wizyty, ale razem z córką chodzę do bardzo dobrego lekarza, któremu ufam http://neurologwroclaw.com/zakres-dzialalnosci/. Może spróbuj się skontaktować, a on pokieruje cie dalej. Trzymam kciuki za Ciebie i życzę zdrowia.