Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_93

Dylemat z facetem :(

Polecane posty

Cześć Mam dylemat Mam 21 lat i jestem dziewicą, mój chłopak ma 22 lata i od dawna nie jest prawiczkiem. Jesteśmy razem 5 miesięcy ale znamy się już ponad 2 lata usmiech.gif Mówi że mnie kocha i ja mu wierze. Jest czuły i romantyczny tylko zamiast gdzieś wyjść woli ze mną posiedzieć na mieszkaniu. Wiele razy się zabawialiśmy poprzez dotyk usta czy oral, za każdym razem dochodził przy mnie 3 razy, a ja nawet nie wiem co to orgazm. A On od 2 miesięcy za każdym razem gdy schodzi na ten temat lub się pieścimy pyta czy nie chciałabym uprawiać seksu. Dzisiaj wspomniał że skoro nie chce to mu nie ufam. A to nie prawda ufam mu, tylko się boję, bólu przy przerywaniu błony, tego że zajdę w ciążę(studiuję dziecko oznaczałoby koniec dla mojego marzenia), tego że nie będzie tak zadowolony jak wcześniej z innymi kobietami.... A najgorsze jest to że są momenty kiedy to On daje mi pauzę żebym pomyślała, za to go kocham. Było tak raz że to ja chciałam a On był tym trzeźwym. Tylko wiecie ten pierwszy raz powinien być idealny, a skąd mam wiedzieć że czegoś źle nie zrobię albo że nie będzie tak dobrze jak powinno być? Mam sporo obaw dlatego mu mówię nie, noi zawsze się mam jak wymigać bo On nie nosi gumek, chce gnać do sklepu na ostatnią chwilę :)