Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynik bhch

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Czy bhcg jest wiarygodne 19 dni po zblizeniu? ( w 6 dc, cykl wywolany luteinia 50). 6 i 7 dc wystepowal jeszcze sluz rozowy. A okres przypominał bardziej sluz z krwią. Czy wynik jest wiarygodny? Wynik to <0.100 I czy wpływa na wynik ma zapalenie, krwiomocz (ponad tydzien przed badaniem)i to ze 1 i 2 sierpnia brałam Nalicin, 2,3,4,5-Furagin 9,10,11 sierpnia-luteina 50(4 razy na dobe) Pettingi 29 i 30 lipca, a bhcg robone 18 sierpnia. Na karteczce zakresy s apodane dopiero od 3 tygodnia ciąży -5.3, a ja jestem zaledwie 19 dni poz blizeniu. Czy mimo to ten wynik jest wiarygodny? Cy te leki mogly zafałszować wynik? Tak wygladalo plamienie z odstawienia luteiny: jeśli 13 sierpnia pojawiło się plamienie(wzielam wtedy czopek pimafucin, bo myslalam ze to grzybcia) 13/14 było już krwawienie normalne, 14 mialam krwawienie, pozniej juz mniej, 14/15 lekkie krwawienie no i 15.08 krwawienie leciutkie, a po poludniu śluz z krwią tylko . 16 sierpnia- krew ze śluzem 17 sierpnia -krew ze śluzem 18- rozowy sluz 19sierpnia-rozowy śluz Czy to ma jakies znaczenie, ze robilam wtedy gdy mialam jeszcze ten sluz? TEraz wystepuje gety, biały śluz, wczoraj byl rozciagliwy, dziś już nie, wystepują krwotoki z nosa. Prosze o szybką odpowiedź.

Gość gość
i mam nabrzmiałe piersi od 6 sierpnia, pojaiwly sie żylły niebieskie. CO o tym myslec?

Gość gość
co chwilę chodzę siku, jak sie wysikam to zaraz i tak czuje, ze jeszcze mi sie chce.

Gość gość
jest tu ktoś?

Gość gość
tak, jest wiarygodny -nie ma ciązy. Tak niska beta nie daje w ogole możliwości że to np. wczesna ciaża. Twoje objawy to pewnie efekt zaburzeń hormonalnych.

Gość gość
juz sie o to pytalas pare dni temu. Nie jestes w ciązy. Nabrmiale piersi moga byc zaburzenia hormonalne

Gość gość
ja robilambete ok 20 - 22 dni po stosunku i mialam wynik ponad 2000, jakoze beta sie prawie codziennie podwaja, to 19dnia mialabym ok 250 o ile dobrze policzylam

Gość gość
a oddawanie moczu tak czesto? nie pije duużo, dlaczego sie martwie, co pol h lece do lazienki, jak juz sie wysikam to za kilak sekund czuje ze znowu mi sie chce. nie ywsikuje duzo, ani tez tak mało. Kolejna prawa, a czemu zakresy sa od 3 tygidnia ciazy? JA robiłamw 6 dc (19 dni po) zakladajac,ze to krwawienie z 13 sierpnia bylo okresem.

Gość gość
zakresy są od 3 tygodnia bo ciąże sie liczy od ostatniej miesiączki, czyli jak sie ktos zorientuje że jest w ciąży bo nie dostał okresu jest w 4 tygodniu na starcie. A częste sikanie? piszesz że brałaś furaginium, może znowu masz przeziebienie. zreszta nie znam przypadku zeby na pocztaku ciązy od razu czesto sikać, bez przesady, macica nie jest az tak wielka żeby aż tak uciskać. u mnie czeste sikanie sie pojawilo ok 25 tygodnia dopiero. NIE JESTES W CIAZY