Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobie remont za sex

Polecane posty

Gość gość
Każdy chce tylko taniej i dobrze lubię kiedy kobiecie jest dobrze ale lepiej dymac jak być wydanym

Gość gość
Myślę że kwestia ustalenia

Gość gość
a co jak klientka jest brzydka? To musi dopłacić ... :D

Gość gość
To nie zrobię remontu

Gość gość
Nikt nie pisze umiera temat 300m zrezygnowała?

Gość gość
Bo jestes bucem dlatego temat umiera ;-) Myslisz pasztecie, ze ktos Ci sie da przeroochac, bo sciany ociapiesz ? :O I jeszcze jakie wymagania ! :D Spadaj duupku

Gość gość
Masz chyba jakiś problem z sobą jakas niedoj****a poczwara brak dystansu do siebie nic nie potrafisz nic nie osiagnales as w życiu tylko anonimowy net ci został spotkaj się w prawdziwym życiu ze mną to cię wyprostuje

Gość gość
Tobie został anonimowy net duupku ! Kobiety za remont desperat szuka :D

Gość gość6969
Robie remont, kafelki w łazience, malowanie 2 pokoi, kuchni, łazienki, przedpokoju. Proponuje sex co drugi dzien przez okres trwania remontu, jednak nie dłużej niż tydzień.

Gość gość
Nie realny termin

Gość gość6969
nie mówię że ma być jeden pracownik, może być 2-3 pracowników to zdążą

Gość gość
Koszt ok 8 tyś lekką ręką sex 3 razy nie tedy droga 2tyś z haczykiem za nr nie dzięki

Gość gość
Ja pierdziele przecież jako budowlaniec powinieneś mieć co 2-3 zlecenie jakąś chętną laskę. Sam pracuję w tej branży więc wiem, zwłaszcza te samotne 40-letnie są napalone na budowlańca jak cholera, co chwilę zagadują żeby zrobić sobie przerwę, zapraszają na kawkę, chcą robić obiadki, itd... :)

Gość gość
handel wymienny wiedzialem ze po kolejnych "kryzysach finansowych' i wypompowywaniu gotówki z rynku kiedys do niego wrócimy. :D no i przy okazji 'takiego wała" panstwu - nie ma płacenia w pieniadzu, nie ma podatku. a usługa jest. hehe. :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Nie narzekam na brak lasek ciekawy jestem czy coś się zmieniło na forum ale nic wszystko po staremu kobiety mocne jak piszą i nic więcej i faceci waligruchy podający się za kobiety . każdy ma fantazję ale żeby coś więcej to nic i na tym kończę czy mam rację mam nadzieję że się mylę

Gość gość
Robie remont, kafelki w łazience, malowanie 2 pokoi, kuchni, łazienki, przedpokoju. Proponuje sex co drugi dzien przez okres trwania remontu, jednak nie dłużej niż tydzień x hehehe w tydzień remont całej chałupy :) takie rzeczy to tylko w erze, albo u Mietka złotej rączki spod sklepu z tanim winkiem. Pracowników mogłoby być i 20, ale procesów technologicznych i tak nie przeskoczą, chyba że zrobią na odwal się, a za miesiąc znów remont, bo coś odpadło :P

Gość gość
rozumiem, ze jak jest potrzebna ekipa np pieciu, to ten "co drugi dzień" ruchają wszyscy i do oporu? :classic_cool: nie wiem jak wlascicielka by to wytrzymała. :D

Gość gość
... ale moze dobiłaby do owych 8miu tysiecy. W pięciu daloby radę dosc szybko.. 1600 na łebka.. jakies 10-14x do wykorzystania na jednego przez tydzien. :)