Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę być sama!!!czy to jasne???.S

Polecane posty

Gość gość

Koleżanki wmawiają mi ze kogoś mam lub miałam...ze rozbijam związki i ze jeśli nie żyję z mężem to na pewno tak jest.Czy one nie potrafią zrozumieć tego ze nawet jeśli z nim nie żyją to jednak łączy nas papier i ślub kościelny?,przecież rozwodu nie mamy!.Zresztą dlaczego nie dociera to do nich ze ja nie chcę nikogo!!mieć.Nie interesują mnie faceci.Mam dzieci i to one zajmują główne miejsce w moim życiu.Dlaczego te głupie "pindy"ciągle mnie wrabiają?to ze z mężem nie jesteśmy razem nie upoważnia ich do tego by robić i mówić takie rzeczy.Ja chcę być sama i mam do tego prawo a one powinny mnie przeprosić!dosyć mam spraw na głowie by jeszcze tak się denerwować .!!!Mnie mama ani tesćiowa inie pomaga,zresztą nawet bym nie chciała.Lekko nie jest ale daje rade,a one to głupie nie dorośnięte podlotki.Traktują to jak zabawę -wchodzą z butami w moje życie.Jakim prawem się pytam.To już trzeci raz mi się zdarzyło ,teraz wrabiaj mnie z jakimś głupim i brzydkim gówniarzem tylko dlatego że jest facetem mojej pseudo niedorosniętej koleżanki ,z którą miałam transport.Żałuję ze kiedykolwiek z nimi jeździłam.Przez nich odmówiłam transportu pożądnemu staruszkowi ,który nigdy nie zrobiłby mi takiego bydła jak oni.! Gówniara wmawia mi coś bo on do mnie napisał na fb.ale to ten idiota napisał a nie ja!.Ja mam dom rodzinę dzieci ,na cholerę mi to.Chcę być sama. Będę szczęśliwa jak to ktoś wreszcie zrozumie i przestanie opowiadać bzdury wyssane z palca.!!!Ja rozwalam związki?a niby na jakiej podstawie to powiedziały.Domagam się przeprosin albo idą z tym do sądu,to nie jest pierwszy raz takie coś.

Gość gość
..pomyłka w wyrazie" idą"-oczywiście ja idę!

Gość gość
up smacznego

Gość gość
Nie maja prawa niszczyć mi opinii.!

Gość gość
a może jednak rozwalasz? może masz juz coś na sumieniu? nie wybielaj się,jestes na pewno znana w środowisku-nic nie bierze się z powietrza taką znam/też mężatka/,na zewnątrz gra a tak naprawdę kurwi się z żonatym,wyśledził ich detektyw

Gość gość
Biedne dzieci przez puszczalstwo matki będą wychowywać się w niepełnej rodzinie :-(

Gość gość
to se bądź sama, nie ma nakazu bycia z kimś..