Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

paulis90

Jestem po operacji u Dr Andrzeja Sankowskiego

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
moja znajoma ze stan贸w jak zobaczy艂a m贸j nos zoperowany przez sankowskiego i jego ekip臋 powiedzia艂a,偶e w stanach je偶eli p艂acisz du偶e pieni膮dze do idziesz do lekarza ,kt贸ry rzeczywi艣cie umie robi膰 to za co bierze pieni膮dze,bo renom臋 jego kliniki mo偶na sprawdzi膰 w wiarygodnych 偶r贸d艂ach,pan sankowski zrobi艂 mi takiego kulfona,ze nawet w koszmarach nie wiedzia艂am,偶e mo偶na miec taki brzydki nos,a pieni膮dze za to wzi膮艂 du偶e.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Musisz zrozumie膰 偶e Lembasy i inni musz膮 si臋 gdzie艣 uczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To trzeba by艂o robi膰 w stanach,kolejna pazerna osoba kt贸ra posz艂a gdzie taniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ty co jeste艣 z kliniki sankowskiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak czytam te wszystkie zarzuty wobec sankowskiego to mam wra偶enie ,偶e mnie zrobi艂 to samo.Brzydki nos,kt贸ry tak naprawd臋 dopiero po operacji sta艂 si臋 centralnym punktem mojej twarzy,krzywe przegrody,chocia偶 mia艂 je wyprostowa膰.nos jest dziwnie przesuni臋ty w praw膮 stron臋 i jest to bardzo widoczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 mia艂am operacj臋 u sankowskiego i bardzo 偶a艂uj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
problem w tym ze nie tylko ty 偶a艂ujesz tej decyzji ,mam to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 w tym chyba jest 偶e Sankowski wykonuje podobne nosy jak Broma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sankowski i jego klinika - REWELACJA. m贸j nos zgrabny i po prostu sliczny, moje piersi - jeszcze pi臋kniejsze! Polecam korzysta艂am z us艂ug tej kliniki dwa razy i z obu zabiegow jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tatatatata na pewno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ju偶 widze ten rewelacyjny nos ,patrze na sw贸ji nie mog臋 si臋 nadziwi膰 ,偶e chirurg plastyk mo偶e tak zniekszta艂ci膰,jakby dopiero si臋 uczy艂,wystarczy popatrze膰 na zdj臋cia kt贸re pokazuje na konsultacjach tylko 艣lepy powie 偶e s膮 艂adne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je偶eli komu艣 wyszed艂 艂adny nos u sankowskiego to tak jakby wygra艂 w totka 1 szansa na milion gratuluj臋,ja znam przypadki nieudane,widzia艂am,wiem ,偶e jest bardzo zle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 postanowione. Dzi艣 naczyta艂am si臋 na kafeterii. Nos, piersi i brzuch taki by艂 cel operacji u dr Sankowskiego. Rezygnuj臋 z tego lekarza. Od 2 miesi臋cy czytam w internecie wszystko o nim i chcia艂am w maju zg艂osi膰 na konsultacj臋. Wypisa艂am plusy i munusy tego lekarza. Plus to nazwisko znane, ale nie z dobrych operacji. Minusy-wiek (jak kto艣 napisa艂 w jakim艣 watku-co zrobi臋 za rok, dwa jak b臋dzie co艣 nie tak? Do kogo przyjd臋 z reklamacj膮? Za cz臋sto zmienia lokalizacj臋-te偶 wyczytane tutaj na forum. Zbyt du偶o niezadowolonych pacjent贸w. Znikaj膮ce watki o lekarzu-sygna艂, 偶e siedz膮 jego ludzie i monitoruj膮. Zbyt s艂odkie wpisy-wpisy ociekaj膮ce lukrem. Szczerze by艂am napalona i nie mog艂am si臋 doczeka膰, ale stara艂am si臋 z rozwag膮 analizowa膰 informacje. Nie ma go na li艣cie chirurg贸w-chyba sk艂adka nie jest wysoka, wi臋c co艣 innego jest na rzeczy. Dlaczego na maila odpowiada mi kto艣 inny ni偶 lekarz. Nikt mnie nie poinformowa艂, 偶e wysy艂aj膮c maila b臋d臋 korespondowa膰 nie z lekarzem. Musz臋 wybra膰 kogo艣 innego. Trzy zabiegi to wielki wydatek, stres i nie jest mi potrzebny dodatkowy problem, 偶e b臋d臋 niezadowolona. Do艂o偶e jeszcze jedn minus i to dla mnie WIELKI. Dr Sankowski i walka z Ev膮 Minge. Jak mo偶na by膰 znanym lekarzem i wypowiada膰 si臋 publicznie na tematy innych os贸b? Ta kobieta nawet nie by艂a jego pacjentk膮. Nie zrobi艂o to na mnie dobrego wra偶enia. Lekarz musi by膰 dyskretny a nie bawi膰 si臋 czyim艣 偶yciem w programie telewizyjnym. Ups nawet nie wiedzia艂am, 偶e sama sobie odpowiem na pytanie-czy wybra膰 dr Sankowskiego i prosi艂am o opinie. Dzi臋kuj臋 wszystkim za ich wpisy. Piszcie, bo mi pomogli艣cie. Przeczyta艂am wszystko od deski do deski. Nie dajcie si臋 naganiaczom. Nie chc臋 zle trafi膰 i straci膰 pieniedzy i z marze艅 zrobi膰 tragedi臋. Naganiactwo jest niemoralne a osoby za艂amane i szukaj膮ce pomocy-trzymam za Was kciuki i mam nadziej臋, 偶e dzi臋ki Wam nie trafi臋 na partacza. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sankowski to ju偶 koniec. Klinika dno. Opinie masakra. Ratuje si臋 jakimi艣 fa艂szywymi wpisami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwierz mi rezygnuj膮c z zabiegu u tego doktora podj臋艂a艣 najlepsz膮 decyzj臋 w swoim 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drodzy czytelnicy tego tematu. Kilka post贸w wy偶ej napisa艂am jak bardzo odrzuci艂o mnie od dr Sankowskiego. Nie myli艂am si臋. Odwiedzi艂am 3 chirurg贸w i ka偶dy z nich zrobi艂 znacz膮c膮 uwag臋 na temat tego cz艂owieka. Jestem zdecydowana na lekarza na drugim ko艅cu Polski. Dr Sankowski nadaje si臋 od lat do robienia t艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przed chwil膮 umie艣ci艂am o tym lekarzu negatywn膮 opini臋 na innym po艣cie,ale je偶eli uratuje to komu艣 zdrowie,to napisze jeszcze raz ucieka膰 przed jego klinik膮 jak najdalej,ten cz艂owiek powinien dop艂aca膰 tym ,kt贸rzy ryzykuj膮 operacj臋 u niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dr Sankowski jedyny w swoim rodzaju dzi臋kuj臋 偶e sprawi艂 i zn贸w jestem kobiet膮 Pi臋kn膮 kobiet膮. Zesp贸艂 cudowny. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem pacjentem dr. Sankowskiego,operowa艂 mi nos po innym znanym lekarzu lansuj膮cym si臋 w TVN. Nos dopiero naprawi艂 mi dr Sankowski w ko艅cu mog臋 oddycha膰 i 偶a艂uj臋 偶e od razu nie poszed艂em do niego tyko stoczy艂em tak膮 batali臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwazam ze Sankowski powinien wygrac sprawe w sadzie z ta ''znana''pania o kt贸rej czsto pisza na pudlu i ktora wypiera sie operacji. Jest to porazka polskiego wymiaru sprawiedliwosci i kpina. Kobieta ta miala na 100% operowany nos, powie to kazdy doswiadczony chirurg plastyczny, ktory od razu wie o co chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zdecydowanie odradzam sankowskiego i wiem,偶e nie jestem odosobniona w tej opinii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie smiesza gwiazdy, a juz w szczegolnosci doda, czy Ewa Minge! One twierdza,ze maja taka urode. Ja mieszkam za granica,i zadko kiedy,ale ogladam jakies informacje po polsku, i wlasnei z tad ja znam, a do neidawna nie wiedzialam kto to jest. Ktoregos dnia wchodze na strone internetowa i widze ja. Odrazu co pomyslalam to: " o ludu a kto ja operowal"! No wlasnei kto ja operowal? Bo gdybym ja miala taki efekt po operacji to bym popadla w depresje. Ona wyglada nienaturalnie. Nie tzreba byc ekspertem aby stwierdzic ,ze maiala operacje, i jak dla mnie NIE UDANA OPERACJE!. Ona chyba jest z tego zadowolona co dla mnie byloby oszpeceniem. Gwiazdy sie do tego nie przyznaja one mysla ze wmowia takim jak my,ze sa naturalne lepsze od nas, ladniejsze itd... Na forach przewaznie siedza ludzie po nieudanych operacjach, lub tacy ktorzy dopiero maja zamiar poddac sie operacj czy zaboegowi. Dlatego nie wypowiadaja sie ludzie ktorzy przeszli udane zabiegi, operacje bo sa zadowolone i mysla ,ze to strata czasu pisanie na forach. Ja do niedawna tez nie siedzialam na forach, bo sadzilam,ze to strata czasu, ale zaczynam myslec o korekcji nosa i czytam co nie co. Niestety aby dowiedziec sie czegos konkretnego tzreba by bylo przeczytac chyba z 2000 tys stron, bo zamiast pisac w temacie to sa wyzwiska, rozmowy nie na temat, lub udzielaja sie osoby ktore cos z glowa maja nie pokolei. Ja juz przeszlam operacje brody, i odsysanie podbrodka. Jestem zadowolona, ale nie do konca. mam minimalna asymetrie. Chirurga wybralam z gornej polki. Nie pisze na niego ani pozytow, ani negatywow. Poprawil moj wyglad, ale ma asymetrie. Chetnie wyrazilabym swoja dobra opinie o nim,ale operacja nie jest tak do konca satyfakcjonujaca dla mnie. Negatywu tez mu nie wystawie, bo po mimo asymetri nie oszpecil mnie, nie popadalm w depresje. Uwazam ze poprawil moj wyglad ale nie do konca sie operacja udala wiec przemilcze to. Pacjentki ktore sa po nieudanych zabiegach najczesciej sie wstydza porazki. Zostaly okaleczone, sa w glebokiej deprescji,a na tym forum wsparcia nie tzrymaja , bo jak czytam to wszystko to tu ta potepiane. Nawet jak robi sie bledy to zaraz zwracaja uwage. Ja to mam w nosie. Nie pamietam polskiej pisowni, i nie bede specjalnie siedzila ze slownikiem aby przekazac to co chce. Od 13 lat nie pisze w j polskim wiec jak ktos jest madry to to portrafi zrozumiec. ''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋 z postem wy偶ej! Osoby, chore z nienawi艣ci i chyba nie koniecznie r贸wnie偶 pacjentki pisz膮 te wszystkie brednie o Dr Sankowskim! Dr Sankowski operowa艂 i oby operowa艂 jak najd艂u偶ej! Korzysta艂am i chce korzysta膰 z jego us艂ug dalej. Ludzie jacy wy jeste艣cie podli, macie problem to za艂atwi膰 go trzeba bezpo艣rednio, a nie anonimowo pisa膰 fa艂szywe skargi, obelgi pod adresem Dr Sankowskiego. Pacjentka, kt贸ra chce pom贸c wyt艂umaczy膰 innym jakie mia艂a odczucia przed i po zabiegu i to, 偶e jest zadowolona od razu jest lawinowo atakowana o tym, 偶e k艂amie, 偶e jest podstawion膮 osob膮 itp. A ja nie wierz臋 w te wszystkie posty, kt贸re ka偶膮 ucieka膰 przed Dr Sankowskim. Sprawdzony specjalista w wielu przypadkach moich bliskich i znajomych. Nie prawd膮 jest to, 偶e chce tylko zarobi膰. W wielu przypadkach pom贸g艂 polecaj膮c innego specjalist臋 z innej specjalizacji b膮d藕 poradzi艂 co zrobi膰, aby by艂o lepiej i nie koniecznie operacj膮. Jest specjalist膮, kt贸ry ma niesamowite do艣wiadczenie i na tym trzeba bazowa膰, chcesz i艣膰 do m艂odszego lekarza Tw贸j wyb贸r, ale ja osobi艣cie wol臋 do艣wiadczonego i sprawdzonego. A takim w艂a艣nie jest dr Andrzej Sankowski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiem z do艣wiadczenia,ze lepszy dr Sankowski.Jest wielu m艂odszych co chca wykurzyc starszych stad te wpisy. A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy dr Sankowski operuje nosy metod膮 otwart膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy zamkni臋t膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobry chirurg operuje roznymi w zaleznosci od sytuacji

Udost臋pnij ten post