Marta017 0 Napisano Sierpień 22, 2014 Witam, 10 lipca przydażyła się nam z moim chłopakiem wpadka przez przypadek sama włożyłam ręke ze spermą do pochwy.12 lipca pojechaliśmy po tabletkę 72 po, została przyjęta 47 godzin po stosunku, miałem do tego dni nie płodne ponieważ miesiączke miałam mieć 16 lipca lecz do tej pory jej nie ma. W 7 i 10 dniu po stosunku zrobiłam test i one były negatywne bardzo się jednak martwię bo nie mam miesiączki Jakie jest prawdopodobieńswtwo że jestem w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2014 Ponad miesiąc temu miałaś mieć okres i nie ma? Na co więc czekasz? Zrób test a potem niezależnie od wyniku idź do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta017 0 Napisano Sierpień 22, 2014 Nie ponad miesiąc tylko miałam mieć 16 lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta017 0 Napisano Sierpień 22, 2014 Przepraszam miało być 16 sierpnia i ogólnie to w sierpniu było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach