Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćddd

zdjęcie usg cysty

Polecane posty

Gość gośćddd

Jestem dziewicą po 24. Byłam u lekarza rodzinnego faceta z pewnym problemem, miałam komplet badań. W tym zdjęcie usg cysty. Wiem że dokładnie się przyjrzał i zaczął rzucać dziwne aluzje na temat dziewic itp i nie wiem czy to przypadek czy wydedukował ze zdjęcia. No więc czy po zdjęciu usg można rozpoznać że było wykonywane przez powłoki brzuszne czy przez pochwę? Nigdy nie miałam usg przez pochwę wiec nie wiem jak wygląda zdjęcie usg. Wydaje mi się że różnica jest. I to widać. Chcę sie tylko upewnić .

Gość gość
co dokladnie mowil z tymi aluzjami? bylas u niego po skierowanie do ginekologa?

Gość gość
no jasne, że można rozpoznać :D

Gość gość
wolałabym nie przytaczać na forum. Były to po prostu niewielkie aluzje, żarciki..nt dziewic . Nic obraźliwego. Ale.. Nie, nie poszłam po skierowanie bo u ginekologa już byłam stąd zdjęcie.

Gość gość
Widac trafilas na prostaka. Myslal moze ze pociagnie cie za jezyk.. i wykrzyczysz na cala przychodnie TAK !jestem DZIEWICA !! ostatnia widziales w 1958??? ???

Gość gość
ha ha :D dobre

Gość gość
jeśli pytasz czy po zdjęciu usg zorientował się że jesteś dziewicą to tak. Na milion procent. No chyba że to jakiś nieuk, który nie ma pojęcia co to usg ale chyba w takie bajki nie będziemy wierzyć nie?

Gość gość
dzieki za odp