Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona mnie zdradzała, wyrzuciłem ją na bruk bez środków do życia

Polecane posty

Gość gość

nie ma nic, pieniędzy, jedzenia, rodziny, żadnego wykształcenia, pracy oszczędności... Gdy już wróciła czekały na nią walizki, próbowała się tłumaczyć, ale nie dałem jej dojść do słowa. Wystawiłem wszystko za drzwi. Nie ma nawet gdzie nocować, ale mnie to nie obchodzi. Mam nadzieję, że zdechnie z głodu.

Gość gośćkarolina
No i git, niech idzie do kolegów, z którymi puściła Cie kantem :)

Gość gość
Popieram autora

Gość gość
Ja nie wiem, skąd te laski mają tyle ku******a w głowach...

Gość gość
I bardzo dobrze tak trzeba ale topic 3/10

Gość gość
Nie wiem, czy znacie wątek na kafe "rzeczy do których nigdy byście się nie przyznali". Ile tam jest historii pustych, głupich bab. Chwalą się, że zdradzają facetów z szefem, kolegami męża/chłopaka itd. A jakie oburzenie, jak ktoś im napisze kilka słów prawdy na ten temat. Masakra. Po co komuś głowę zawracać i życie marnować... Chcą się puszczać, to niech pokończą obecne związki i żyją jak chcą....

Gość gość
"Nie wiem, czy znacie wątek na kafe "rzeczy do których nigdy byście się nie przyznali". Ile tam jest historii pustych, głupich bab. Chwalą się, że zdradzają facetów z szefem, kolegami męża/chłopaka itd. A jakie oburzenie, jak ktoś im napisze kilka słów prawdy na ten temat. Masakra. Po co komuś głowę zawracać i życie marnować... Chcą się puszczać, to niech pokończą obecne związki i żyją jak chcą.... " Racja, ale to dotyczy również mężczyzn. A w tej kwestii (jak i w kilku innych) są oni nawet bardziej zakłamani. Szukają kochanek na portalach randkowych, nie kryjąc się nawet, że są żonaci i nie mają zamiaru kończyć małżeństwa, a kobiety odrzucające ich propozycje nazywają "idiotkami, które nie znają życia". No i historii pod tytułem "Ale dlaczego ona się ze mną rozwodzi, przecież nasze małżeństwo było udane, tylko 6 razy ją zdradziłem" słyszałam miliony... A i tak topik to prowo, bo raczej nie ma niezamężnych kobiet, które nie pracują i są całkowicie zależne od narzeczonego, a nawet jeśli, to niemożliwe, żeby nie miały absolutnie nikogo, kto by im pomógł. Ot, pobożne życzenia i fantazja jakiegoś kafeteryjnego frustrata, któremu z babami nie wychodzi, bo brzydal i gołod***ec. Z********a ciulu i idź spać. :D

Gość gość
Tak, masz rację,facetów dotyczy to również, jakoś o tym nie napisałam w ferworze emocji :D