Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w Boga?

Polecane posty

Gość gość

Tylko szczerze bo za kłamanie dostaniecie lanie!

Gość gośćkarolina
Wierzymy, nie bij.

Gość gość
to nie bog stworzyl czlowieka, to czlowiek wymyslil boga w celu manipulacji "owieczkami" :D nie wierze.

Gość gość
Nie wiem czy chcę żeby On był czy ma go nie być. Ale jakby Go nie było to znaczyło by że nigdy nie było niczego. Nie wyobrażam sobie jak może być nic. I kiedyś nic nie będę czuła a teraz jestem. To straszne :(. Jak w jednej chwili mogą Cię wykastrować i czujesz się inaczej pusto i bez sensu tak przy śmierci będzie źle - nic nie będziesz czuł, na nic już nie spojrzysz :(

Gość gość
Zdołowałeś mnie . Tęsknię

Gość gość
nie, ale nie mam nic przeciwko wierzącym

Gość gość
Coś wam powiem. Kiedys bardzo wierzyłam w Boga i tęsknie za tym, bo moje życie było wtedy o wiele łatwiejsze. Zawsze gdy pojawiał sie jakis problem czułam że mam sie do kogoś zwrócic, ze jest ktoś kto mimo wszystko zawsze bedzie przy mnie. Od jakiegos czasu coraz wiecej sie zastanawiam i czasem dochodze do wniosku ze Boga zwyczajnie nie ma. Probuje sobie wmawiac, ze on jednak istnieje ale to juz nie to samo. Nawet sama nie umiem sobie odpowiedziec na pytanie czy wierze w Boga... Wiem ze chciałabym wierzyć... ale jest trudno....

Gość gość
ja bym przez Boga chyba się zabiła albo dała zabić

Gość gość
jak byłam ok. w podstawówce to nie chciałam się zabijać bo wiedziałam że to grzech ale tak sobie wtedy myślałam że jak ktoś mnie będzie chciał zabić to nie będzie mi się już nawet chciało bronić

Gość gość
nie dajcie się ranić. Bo wiele jest warte wasze zdrowie.

martyna 33 Masz rację, to ludzie na siebie zsyłają choroby, gdy Boga za mało kochają :).

Gość gość
Nie wierzę,od jakis 20lat, i wspaniale mi z tym, nic mi głowy nie zasmieca. Stawiam na siebie, na innych, bo kocham życie i kocham żyć!! Wiele trudnych chwil za mną wiele pewnie przede mną ale i tak cieszę się ze istnieje.

Gość martyna 33
Gosc 21.25 Czasami mamy wrazenie,ze nasze modlitwy odbijaja sir od sufitu i wracaja do nas.Poczucie opuszczenia i oddalenia od Boga jest spowodowane przez nasze grzechy.Ale nie zawsze.Czasami tak jest, bo jest to proba naszej wiary, ktora wszyscy musza przejsc. Ma to byc widoczny dowod na to, czy bedziemy Go kochac i czcic Go, kiedy nie odczuwamy w naszym zyciu Jego obecnosciBog jest zawsze obecny w naszym zyciu.