Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOŻE MAM PRZESRANE:( MATKA SIĘ DO MNIE NIE ODZYWA!

Polecane posty

Gość gość

Nawet nie wiem czy jest sens opisywać co zrobiłam:( Straszna sytuacja u mnie w domu

Gość gość
Nasrałaś na środku salonu, zwanego "dużym"? Wcale jej się nie dziwię, też bym się nie odzywał jakbym musiał to potem wąchać 🖐️

Gość gość
żarty na bok, zrobiłam coś dziecinnego:( Pokłóciłysmy się strasznie. Ja wtedy poszłam do jej pokoju i na tapecie na laptopie zrobiłam tapetę w paintcie. Napisałam tam "KRÓLOWA LODU, GRATULUJĘ TYTUŁU NAJGORSZEJ MATKI NA ŚWIECIE". To wszystko na błekitnym tle, z dorysowanymi płatkami lodu a moja matka nieświadoma poszła z tym laptopem na zebranie zarządu i tapeta wyświetliła się jakimś cudem na rzutniku:((((((( Nie odzywa się do mnie, wbiła tylko do domu trzaskając drzwiami

Gość gość
Szczerze mówiąc, nie dziwię się matce.

Gość gość
wcale jej się nie dziwię. Jakbym coś takiego odstawił dostał bym w pysk od rodziców i mieliby absolutną rację. Bezstresowe wychowanie w natarciu :o

Gość gość
No teraz żałuję, że to zaszło tak daleko:( Nie sądziłam, że pójdzie na zebranie zarządu z laptopem. Pech, że to się jakimś cudem przed wszystkimi członkami wyświetliło na rzutniku. Teraz jest wkurwiona, ja zresztą też się nie czuję super:(((((

Gość gość
I bardzo dobrze. Powinna cie oddciac od wszystkiego, nienwdzieczny bachorze...

Gość gość
ale w czym problem? Jeśli chcesz się zachować dojrzale to powinnaś ją przeprosić; mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę. Idź i powiedz, że zachowałaś się jak smarkula i że ją przepraszasz. To naprawdę nic nie kosztuje oprócz schowania dumy do kieszeni, a potrafi zdziałać więcej niż fochowanie się. Trzy słowa magiczne naprawdę mogą zdziałać cuda w relacjach. A matkę jak z głupiego wieku wyrośniesz i tak docenisz (nawet mimo jej wad. Bo każdy ma jakieś. A matkę człowiek ma tylko jedną)

Gość gość
dobra jesteś

Gość gość
ile ja bym dała by moja sie nigdy więcej do mnie nie odzywała...na razie mam spokój tylko na miesiąc pewnie :O zależy jak wygladają Wasze relacje - jak ogólnie ok to rozmowa i czas pomoże. jeśli ogólnie sa do kitu to raczej nie masz się czym przejmować

Gość gość
Spoko idiotko z ostatniego posta, kiedyś ci w końcu matka umrze i wtedy będziesz szczęśliwa

Gość gość
dzieci wróćcie do szkoły

Gość gość
Oczy ci się otworzą jak twojej matce się zamkną, idiotko

Gość gość
tak, macie racje ktoś kto się znęcal psychicznie i fizycznie nad dzieckiem zasługuje na wielbienie :D a teraz pędem do kościoła na klęczkach bo tradycja każe po prostu nie jestem zaślepiona i akurat moi biologiczni rodzice byli zwyczajnie złymi rodzicami, jednak ciesze się, że wy macie pozytywne wspomnienia ;)