Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ehh wszyscy w związkach tylko ja bez

Polecane posty

Gość gość

znowu sie wkurzyłem bo fajna dziewczyna dała na fejsie status w związku i to widać ze fajna para juz jest tylko szkoda mi tego ze już po fajnej dziewczynie ;/ a jest ich tyle malo ze japindole . a ja nigdy nie poznałem swej miłości bo w gimnazjum i technikum raczej byłem gnojony nie miałem poczucia pewnosci siebie chodziłem z opuszczona głową i co mi zostało nic pustka i samotność nie umie nawiązywać kontaktów z kobietami . w d***e mam studia na które sie niedostane s powodu matury ale chce tylko kobiete poznać i nic więcej by uspokoić to posrane uczucie i zyc normalnie .

Gość gość
Jesteś po maturze? Wszystko najlepsze przed Tobą ;) i na pewno poznasz jakąś miłą dziewczynę o której będziesz myślał "moja kobieta" Tego Ci życzę ( a ogłaszanie "JESTEM W ZWIĄZKU" i innych osobistych rzeczy na portalach społecznościach...to wiocha :P Targowisko próżności

Gość gość
niezdałem matury ale watpie czy mi sie to uda 4 lata juz mam depresjeczy doły mnie łapia troche sie zmienia życie ale nieduzo .

Gość gość
To weź się w garść i zdaj! Chłopie! Nawet JA zdałam, więc co to dla Ciebie? Do roboty. A z czego nie zddałes? Matmy, polskiego?

Gość gość
niezdam naco ty liczysz jak ja nieczaiłem nic na maturze a nauczylym sie blisko 7-0 % słówek z ksiazki ha ha