Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakonczenie znajomosci przez tel po 10 latach

Polecane posty

Gość gość

wczoraj wąłsnie zakonczyłem toksyczny zwiazek po 10 latach czułem ból i złośc ale rozum i przyjaciel powiedzieli dobrze się stało bo to nie materiał na żone

Gość gość
lepiej pocierpiec i zyc póxniej normalnie niz zadreczac sie cały czas

Gość gość
mój przyjaciel powiedział że ciesz się ze tak sie stało bo taki osoby sie nie zmieniaja jak robiły tak beda całe zycie robiły

Gość gość
zawsze po każdej burzy wychodzi słonce

Gość gość
a co robiła?

Gość gość
działała na 2 fronty

Gość gość
10 lat... Jesteś wytrwały czy łatwowierny Powodzenia

Gość gość
za kazdym razem czlowiek wierzył że prawde mówi ale to juz chyba taka osoba tak ma i sie nie zmieni skoro tyle lat kłamała o oszukiwała to bedzie chyba cąły czas tak robiła. Jak myslicie jest w stanie taka osoba się zmienic?? mój przyjaciel powiedział że NIE jak ktos tak robi to bedzie robił tak cały czas

Gość gość
Podobno Najlepszą metodą jest... po prostu żyć dalej. Najlepsza zemsta to ułożyć sobie życie i pokazanie, że jest ci o wiele lepiej bez niej. Kiedy zobaczy jak dobrze sytuacja ma się u ciebie i wcale za nia nie tęsknisz to będzie dla niej największa kara, a dla ciebie nagroda. Tak naprawdę ktoś kto nas oszukuje nie jest wart naszego czasu. Po co rozpamiętywać i rozdrapywać rany?

Takie osoby nigdy sie nie zmieniá, cale zycie kombinujá, i ustawiajá sie wygodnie- bez zasad i minimum przyzwoitosci.

Mam takiego kumpla i rzekł bym, że on nie tylko jest z dwiema kobietami równocześnie, ale bywa ich więcej. Taki typ, nie zmienia się. Inteligentny inaczej :D

Gość gość
A po co jej zawracasz dupe,jak od tylu lat jest mężatką.

Gość gość
urszak - tak sądzisz? to dobrze ze to sie zakonczyło naprawde dziekuje za to co napisałes ze takie osoby się nie zmieniaja ozen sie z taka osoba i póxniej pilnuj a i tak nie upilnujesz..

Gość gość
Dawala sasiadowi?

Gość gość
Niech ci przyjaciel jeszcze powie jak masz sobie dupę podcierać.

Gość gość
nie była żadną mężatka. Poprostu w takich chwila wie sie kto jest przyjacielem i zawsze mozna się wygadac a on powie co mysli

Gość gość
sorry facet ale jakbym ja musiała 10 lat (sic!!!) czekać na ślub to też bym zdradzała takiego c\wela. Może spójrz trochę dalej niż czubek własnego nosa, żoną nie była, wierności ci nie przysięgała więc o co kaman ćwoku? I dobrze zrobiła dziewczyna, że pozbyła się wreszcie nieudacznika, teraz znajdzie sobie prawdziwego mężczyzną z jajami, który szybko się z nią ożeni 🖐️

Gość gość
hahaha nie mogę, żałosny doopek po dziesięciu latach związku robi dziewczynie łaskę, że się z nią ożeni :D mam nadzieję że rogi to ci przyprawiała na prawo i lewo, mieścisz się jeszcze w drzwiach debilu? :D mądra dziewczynka. Skoro widziała że ma faceta kompletne zero, to nie dziwię się że szukała innego. A żałosny palant się jeszcze żali na forum jak małe dziecko hahaha

Dodam do tych komentarzy tyle tylko: bez względu na to, co powiedział Twój "przyjaciel" nigdy nie kończ "znajomości"przez telefon. Kultura wymaga, żeby spotkać się i powiedzieć prosto w oczy, co ma się do powiedzenia.

Gość gość
to ona zakonczyła ta znajomość a poprzednie komentarze to ja byłem tym drugim a nie pierwszym tamten ma rogi a nie ja cały czas mówila ze kocha mnie ze chce byc ze mna ale.... moze chciała miec dwóch ja nie byłem nigdy w domu u niej tylko tamten a mnie zwodzila wiec jesli juz cos to ja doprawialem rogi a nie mi.

Gość gość
ona zakonczyła znajomośc przez telefon nie ja. ja wiem że byłem wobec niej zawsze w porxadku czekałem przez tyle lat ale juz moja cierpliwośc sie zakonczyła i wiedziałem ze to predzej czy póxniej sie skonczy moze załuje tego tylko ze kiedy chciałem to d.... miałem ale na dupie świat nie polega jak tak robiła to sie nie zmieni i bedzie gdzie indziej nadstawiała

Gość gość
to trza olac

Gość gość
poszedłem po ruzum do głowy lepiej późno niz wcale. :)

Gość gość
Wypowie sie ktos jeszcze na ten temat??

Gość gość
A po co?

Gość gość
co ktos mysli o tym?

Gość gość
takie osoby są w stanie sie zmienic? jak przez tyle lat sie nie zmieniła to raczej się nie zmieni

Gość gość
co ci zrobila?

Gość gość
A DZIAŁAŁA NA DWA FRONTY

Gość gość
zdradzila cie