Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapytac chrzestną dziecka co zrobić z wózkiem od niej

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki problem. Chrzestną mojej córki kupiła jej wozek. Korzystaliśmy z niego ok. 8 miesiecy i kupiliśmy spacerówke ze względu na wagę. Teraz ten wozek stoi nie używany i niszczeje. Poradzcie mi jak zapytac ja co robimy z tym wózkiem zeby jej nie urazić?

Gość gość
no przecież to już wasz wózek, możecie go sprzedać, oddać, wymienić za coś co przyda wam sie dla dziecka chyba, że chrzestna jest jakaś opóźniona i nie przyjmuje do wiadomości naturalnej kolei rzeczy jaka spotyka takie przedmioty

Gość gość
a chrzestna to siostra, siostra męża, dalsza rodzina czy koleżanka?

Gość gość
normalnie: "czesc Aga, dzwonie do ciebie w bardzo nietypowej sprawie:) Jak zapewne wiesz Maja juz zaczela siedziec i musielismy zmienic wozek na spacerowke, a gondola teraz stoi, niszczeje i nie ukrywam ze troche miejsca zajmuje, a spokojnie mozna by bylo ja jezcze przeznaczyc do uzytku. wiesz jak to jest... i tu pytanie. czy ten wozek ci sie jeszcze przda na przyklad dla twojego dziecka, czy oddac go jakiejs biedniejszej rodzinie... a moze masz jakis jeszcze inny pomysl. to wozek od ciebie wiec chce sie z toba w tej sprawie skonsultowac."

Gość gość
Chrzestną jest siostra przyrodnia mojego taty w wieku ok. 37 lat. Moge zapytac jej np tak, słuchaj co będziemy robić z tym wózkiem bo i tak stoi nie używany chcesz go dla kogoś zabrać czy moge go sprzedac i w zamian kupić mega fajny i super bezpieczny fotelik do samochodu (który już mam swoją droga upatrzony)

Gość gość
i bedzie git:)

Gość gość
Bardzo dziękuje za pomoc ;) mam nadzieje ze pójdzie dobrze hehe pozdrawiam wszystkie panie z forum