Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalina_xx

Szantażuje, że się zabije

Polecane posty

Hej. Mam poważny problem, mam nadzieję, że coś mi poradzicie jakoś wesprzecie czy pomożecie. Kilka dni temu zainstalowałam na komputerze GG, zrobiłam to tylko po to aby mieć to radio OpenFm, jednak coś mi strzeliło do głowy i chciałam zobaczyć jak to działa. Zrobiłam fałszywe konto, podałam fałszywy wiek, miejsce zamieszkania i zdjęcie. Napisał jakiś chłopak (22 lata) nie chciałam z nim pisać, bo jest starszy o de mnie ja mam 16 lat. Napisałam, że nie mam ochoty z nim pisać i się pożegnałam, ale on chciał dostać żebym podała mu facebook'a, nie chciałam tego robić. Napisał, że skoro go tak potraktowałam i nie chce podać faceebook'a to się zabije. Przestraszyłam się i szybko usunęłam to konto. Jednak wyrzuty sumienia nie dawały mi spokoju i następnego dnia założyłam kolejne konto, też podałam fałszywe dane ale nie wstawiałam zdjęcia. Napisałam do niego i przyznałam mu się, że tamta dziewczyna to byłam ja, że tak nie wyglądam i nie mam tak na imię. Przeprosiłam go za to, napisałam że wiem że bardzo głupio zrobiłam. Napisał, że chce moje aktualne zdjęcie, pomyślałam, że jeżeli mu je wyśle to będzie miał dowód, że wtedy naprawdę kłamałam. Wysłałam je, nie było zbyt aktualne bo z przed roku i w innej fryzurze. Chciałam się pożegnać, jeszcze raz przeprosiłam i napisałam cześć. Ale on napisał "nie" i że mam mu dać swojego facebook'a, napisałam że mu nie dam, że moi rodzice o tym wiedzą i że są na mnie bardzo źli myślałam, że może wtedy da mi spokój skoro moi rodzice o tym wiedzą. Napisał że jak chce i znowu szantażował, że się zabije skoro nie chcę mu dać facebook'a. Byłam załamana i szybko to konto też usunęłam. Wydaję mi się to torochę dziwne, że i wtedy i po tym jak się już dowiedział że kłamałam nadal mnie tak szantażował. Bardzo się boję, jest załamana. Wiem, że źle zrobiłam, ale czy on naprawdę będzie chciał się zabić? :( Proszę pomóżcie. :(

Gość gość
Zakładałas ten temat godzine temu, po co kolejny?