Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćg

Nowe forum dla kulturalnych Mam

Polecane posty

Gość gość
Przynajmniej PRÓBOWAŁA. A Wy co? Chamstwo aż kipi na kafe..

Gość gość
Kobieto ty masz problem z przyjmowaniem krytyki:O

Gość gość
Na tamtym forum najlepsza jest administratorka :D Zaklada biedna tematy, odpisuje tez na kazde pytanie (najczesciej jej odpowiedz to "nie umiem ci poradzic" :D) Ubaw po pachy!

Coś ci niestety administratorko nie wyszło :) mówiłam, że forum poklasku nie zdobędzie :)

Gość gość
Haha trzeba się tam koniecznie zalogować i robić screeny z co zabawniejszych dupowlizow :) jeszcze takiej akcji nie bylo,aby dorosla baba tak sie krytyka przejela ze aż FORUM wlasne założyła

Gość gość
beznadziejne to forum. Zdycha śmiercią naturalną. Myślały baby,że tak łatwo dorównać kafeterii? Kafe zawsze będzie cieszyła się popularnością bo jest tu dużo użytkowników. JAk zada się pytanie to zawsze można znaleźć odpowiedź- nawet jak kilka osób zachowa się lekko nietaktownie :P to i tak prędzej czy później zjawia się ktoś z dobrą radą :) A na tym mistrzowskim forum same mamymistrze które nie potrrafią udzielić żadnej porady. Bez sensu :O

Gość gość
niech się kobiecina cieszy :) pewnie myśli ze robi coś wartościowego i przysłuży się społeczeństwu coś co po powrocie męża z domu pozwoli odpwiedzieć inaczej na pytanie co robiłaś już nie Brajan zesrał się 4 razy na rzadko a pompatycznie "administrowałam nowe forum" "moderowałam wpisy" "próbowałam reaktywować pierwsze forum zamknęłam drugie ale potem odworzyłam i znowu zamknęłam"

Gość gość
Forum jest jeszcze nieaktualne

Gość gość
Hahahaha i wszystkie znowu na kafe siedza :D Tamo forum zdycha ci administratorko i zdechnie. Hahahahaha, a jak otwierala bida nasza i zamykala te swoje fora. I znowu w pocie czola otwierala. I znowu nie dziala :D:D:D:D

Gość gość
gdzie to forum, bo bylam i tylko komentarze pod artykułami są z chęcią się tam zadomowię, mam nadzieję, że będzie jakaś moderacja, widoczne IP albo chociaż obowiązek logowana, usuwane wszystkie wulgaryzmy i banowanie agresywnych wulgarnych bab! :D