Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoczesna przyszla mama

nowoczesna matka nie karmi mn

Polecane posty

ja, chociaz jestem dopiero w 7 mc, to juz wiem, ze od razu dam mojemu dziecku butelke:) nie widze powoduw, zebym musiala karmic mn i potem miec obwisle piersi, skoro w aptekach az roji sie od roznego rodzaju mlek, do wyboru do koloru. jestem szczupla i mam ladne piersi, dlaczego mialabym to strcic teraz i byc nieatrakcyjna dla meza, potem mnie jeszcze zostawi dla jakiejs ladniejszej:/ kobieta jak jest madra to wie, ze musi o siebie dbac, zeby cale zycie sie podobac mezowi. moje piersi to moj atut, mam wiekszosc bluzek z dekoldem, uwielbiam tez wydekoldowane sukienki, a przez dzieckoo, ktore przeciez moze jesc mm mam pozniej z tego zrezygnowac?Moja siostra tez karmila butelka prawie od poczatku i jakos jej dziecko zyje:) Juz itak durzo przytylam, i wiem, ze bede miala problem, zeby to zrzucic, dlatego juz od 4 miesiaca jestem na diecie, zeby nie przytyc jeszcze bardziej, i zeby mi sie skora nie rozciagnela. Bardzo prosze wszystkie zasciankowe staroswieckie mamuski zeby mnie nie krytykowaly, jesli wy chcecie miec obwisle piersi to wasza sprawa, ja nie. Tylko nie dziwcie sie pozniej, ze was maz zdradza albo zostawi dla innej! moje dziecko i tak bedzie madre jakkolwiek nie bedzie karmione, bo to sie dziedziczy w genach a nie w mleku:)

Gość gość
powodÓw, won do szkoły! dalej nawet nie czytałam

Gość gość
gość dziś - widze, ze maz na prawde duzo do powiedzenia w temacie:)

to wyzej pisalam ja

Gość gość
i jak tego nie obracam to ta odpowiedź nie ma sensu.

Gość gość
Co do obwisłych cyców to cię zmartwię - ssanie ma na to niewielki wplyw. I tak obwisną po tym jak nagle zmienią się ich rozmiary w ciąży i podczas laktacji, chcesz czy nie :). Niektóre kobiety w czasie karmienia chudną inne zaczynają tyć - to zalezy od hormonów. Nie masz wpływu :). A karmienie butelką, poza tym, że jest znacznie bardziej kosztowne i czasochłonne (mi by się nie chciało) nie jest niczym strasznym.