Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwolnić sie od tego potwornego uczucia?

Polecane posty

Gość gość

Były mojej dziewczyny rzucił ja rok wcześniej zanim poznała mnie ale przez ten czas ona starała się do niego wrócić. Jak była ze mną odnowiła z nim kontakt i grała na dwa fronty. On ją dymał bez zobowiązań a ona mnie wykorzystywała trując mi d**e wszystkimi swoimi problemami mając w głebi serca nadzieję ze on do niej wróci, wyżywając się na mnie za swoje niepowodzenie i za to że były jej nie chce o czym nie wiedziałem. Wszystkie kompleksy wylewała na mnie, obwiniała o wszystko, Wyrzuciła jak śmiecia, potem zwyzywała, potem znowu zaczeła pisać że chce ze mną być, potem zdradziła w klubie a na końcu znowu zwyzywała. O wszystkim dowiedziałem że już po zakończeniu związku. Teraz znowu się z nim bzyka a do mnie pisze "czy wszystko u ciebie w porzadku" prawie dwa miesiące po naszym rozstaniu! Tak mnie to wk**wia bo najpełniej bym ją zaj**ał żeby oczyścić świat z pasożytów.

Gość gość
uspokoj sie

Gość gość
minęły już 4 mieisące i nadal boli jak diabli!

Gość gość
Bedzie jeszcze bolało, tak to już jest z uczuciami

Gość gość
Czas goi rany.Odizoluj się od tej Dzi/wki,to jedyne sensowne wyjście!

Gość gość
Dlaczego wszędzie są szmaty?

Gość gość
wspólczuję Ci, ale ta dziewczyna to kompletna zero zwykła szmata, a tamten i tak ją porzuci jak mu się znudzi. Po prostu zerwij z nią kontakt, pozmieniaj numery i poszukaj sobie wartościowej dziewczyny :) stać cię na fajną dziewczynę, uwierz w to :) Nie zadręczaj się jakims worem na spe\rmę, szkoda czasu :)

Gość gość
wiocha.pl

Gość gość
wiem że ona to wiocha

Gość gość
Cyt. Dlaczego wszędzie są szmaty? Gościu masz na myśli siebie czy tego, który ją dymał bez zobowiązań ?

Gość gość
Mam na myśli ją i niego, on ją dymał bo chciał p*****ać sobie bez zobowiązań i ją wykorzystać dając jej nadzieję na powrót, cały czas ja okłamując, a ona okłamując ze mnie kocha, że z nim nie ma kontaktu od roku czasu i że będzie mi wierna, wymagała poważnych wyrzeczeń ode mnie, porzucenia znajomych kolegów i koleżanek z którymi spędzałem dużo czasu, zakazy imprez i wyjść bez niej na miasto.