Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BedziePieknie

Starszy o 10 lat? Chyba dziwne, sama nie wiem ;)

Polecane posty

Gość BedziePieknie

Cześć ;) Wiecie co, mam taki problem. Podoba mi się mój były nauczyciel, w sumie to, że jest nauczycielem nie ma tu żadnego znaczenia. Wtedy traktowałam go jak nauczyciela, ale teraz już mnie nie uczy i czasem jak widzę go na mieście to nie powiem, bo się za nim obejrzę. Myślicie, że to jest dziwne, że kręci mnie gość starszy ode mnie o 10 lat? W sumie to nie wygląda tak, że nie mogę przestać o nim myśleć i w ogóle, że o nim śnię. Po prostu jest atrakcyjny i przyciąga moją uwagę. Pytam z ciekawości, bo sama nie wiem co o tym myśleć. Znacie pary, pomiędzy którymi jest podobna różnica wieku? Czy to jakaś straszna przeszkoda?

zalezy ile masz lat, w pewnym wieku nie czuje się różnicy, ale zakładając że jesteś młoda (około 18stu lat), to ta różnica jest baaaardzo duża

Gość gość
sa takie pary.to nie jest dziwne.

Gość gość
Uważam że facet powinien być starszy od kobiety. A różnica 10 lat jest jeszcze do przełknięcia.

Gość gość
-10/10 stary pierdzielu

Gość gość
nawet jeśli prowo to temat na czasie. Dużo jest dylematów na temat sporej różnicy wieku. Wiązać się czy nie. To zależy wyłącznie od dopasowania charakterów, jeśli jest się na tyle zdeterminowanym by ułożyć sobie życie z osobą tyle starszą lub tyle młodszą to nie widzę przeszkód. Samo dopasowanie niestety nie jest widoczne na pierwszy rzut oka odrazu i trzeba się popróbować nie koniecznie w łóżku :P Wiadomo jest chemia, magia, przyciąganie, warto spróbować, a nóż to jest to :)

Gość gość
ja tez znalam starszych

Gość gość
Dziesięć lat to wcale nie dużo.Wszystko zależy od ludzi nie od wieku partnerów.