Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Incia29

Dziewczyny kiedy miałyście pęcherzyk żółtkowy Strasznie się boje

Polecane posty

Gość Incia29

W 5 tyg i 2 dni miałam zrobione usg i jest pęcherzyk ciążowy 11,4 cm, i jak napisał lekarz jajo płodowe bez cech odklejania, ale nie mam pęcherzyka żółtkowego, strasznie się boje pustego jaja

Gość gość
jak wy mozecie miec w 5 tyg pecherzyk prawie 12 cm?;o jak moje dziecko w 15 tyg ma moze z 10 cm;o

Gość Incia29
pomyliłam się 1,14 cm ma pęcherzyk ciążowy

Gość gość
ja w 5 tyg tez mialam pusty pecherzyk dlatego kobiety zaleca sie zeby nie chodzic tak wczesnie do lekarza bo tylko same sie nakrecacie! na nastepnej wizycie juz bedziesz wiedziec co i jak , bez paniki bo to nie pomaga!!!

Gość gość
dokładnie to jest jeszcze bardzo wcześnie, pod koniec 5 tyg na początku 6 się pojawia

Gość gość
poszlam za 2 tyg i juz mi mrugala ta mała kropeczka ;) odpukac: do teraz jest wszystko w porzadku. takze sie nie stresuj tylko poczekaj i daj temu malenstwu sie do porzadku rozwinąć;)

Gość Incia29
myślałam że to 6 tyd będzie, ale ja mam długie cykle 31 dni i długi @ a tego pod uwagę nie wzięłam no i dopiero jest 5 tyd i 2 dni, wiem że jak jest pęcherzyk żółtkowy to raczej zarodek będzie, a tak to się zamartwiam

nie dziwie sie ze sie zamartwiasz. sama i tak nic nie zdzialasz a jedynie mozesz pogorszyc! kiedy masz kolejna wizyte?

Gość Incia29
za dwa tyg

Gość gość
nie denerwuj się i nie czytaj, puste jajo zdarza się rzadko

Gość incia 29
tak się naczytałam że aż mnie głowa rozbolała, gdzie nie gdzie pisze że w połowie 5 tyg albo pod koniec, gdzie indziej że jak pęcherzyk ciążowy wynosi więcej niż 6 mm

czytalam ze beta musi byc powyzej 1000 ale to tylko tu na forum. kiedy masz ta wizyte?

ok wiem, wybacz nie doczytalam;p za 2 tyg bedziesz juz wszystko wiedziec tylko cierpliwosci kobieto;D