Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałem zwyzywane przez siostrę byłej dziewczyny oraz nią samą

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna była fałszywa, zdradzała i kantowała na boku, spotykała sie z byłym facetem na seks układ o kórym nie wiedziałem a przez 4 miesiące dokłądnie mnie osaczyła.Zabroniła wiele rzeczy, terorryzowała. Zerwała przez telefon a gdy ja starałem się dowiedzieć dlaczego zerwała na zakończenie ubliżyła mi w ponad 400 wiadomościach na FB że jestem "zjebe ,gównojadem,frajerem,ciotą,maluczkim szczure...itp." Ilość wiadomości zablokowała mi fb w telefonie. Potem zadzwoniła jej siostra i powiedziała żebym spierdalał bo ona nie chce ze mną już być i żebym się "nie pałętał przy jej siostrze jak jakiś popierdolony pies". Obydwie mają po 23 lata i studiują jedne z najbardziej wymagających kierunków. Czuję się fatalnie, zdeptany całkowicie przez osobę której ufałem i którą naprawdę kochałem/mineło już tyle czasu a ja dalej nie moge się z tego pozbierać,że byłem z dziewczyną która mnie zdradzała z wieloma, obrażała, poniżała i podejrzewała o rzeczy których sam się brzydzę,gdy ona je robiła notorycznie.

Gość gość
Pakudna sprawa. Co doradzić? Nie wiem, oprócz tego żebyś na przyszłość był bardziej spostrzegawczy na sposób zachowania się dziewczyny nie tylko w stosunku do Ciebie, ale innych. P.S. 1. Ataki na FB możesz zgłosić na FB stronie i FB zamknie jej dostęp. 2. Nie daj sobą pomiatać. Nikomu!

Ale czego Ty tak właściwie oczekujesz? Chcesz się na niej jakoś zemścić? Moim zdaniem powinieneś starać się jak najszybciej zapomnieć no i przede wszystkim cieszyć się, że taką lampucerę masz już z głowy.

Gość gość
Chciałbym się dowiedzieć jak szybko o niej zapomnieć bo teraz boje się wejść w jakikolwiek związek bo boje się powtórki.

Gość gość
Ja pomoge Ci zapomniec o byłej:-* :-* :-* :-*