Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi jest co się dzieje?

Polecane posty

Gość gość

Od ponad godziny kluje mnie brzuch srodkiwa czesc ale teraz zaczyna klic także z prawej strony kiedy wstaje bol jest okropnie silny dlatego się kładę... Do tego boli mnie głowa i jest mi niedobrze... To nie Wyrostek bo robilam dopiero badania krwi i moczu i nie mam stanu zapalenego... Dodam ze mocno pulsuje mi aorta brzuszna.

Gość goalbann
no a co lekarze na to? byles gdzies z tym? przeciez nie mozna czegos takiego zostawiac.. ja na codzien lecze sie prywatnie, mam swoj pakiet medyczny i tam od razu wszystko konroluja, moze warto o tym pomyslec i ktos powazniej podejdzie do sprawy...

Gość goalbann
no jak nie pomoze.. owszem jka trafisz a zlego lekarza to nie pomoze, ale warto szukac takich ktorzy wiedza co robia pacjentow traktuja powaznie.. wiem ze moze ostatnio coraz ciezej takich znalezc, dlatego ja osobiscie lecze sie prywatnie w luxx medzie i przynajmniej nie musze patrzec na to co sie dzieje w panstwowej sluzbie zdrowia.. wiec warto probowac bo czasem moze byc za pozno!

Gość gość
goalbann dziś Normalnie nie pomoze,bo lekarze nie lecza tak naprawde tylko zaleczaja objawy ale przy okazji szkodza

Gość gość
goalbann dziś za pozno na co??? A Ty naiwnie myslisz ze prywatnie lekarz jest innym lekarzem????uczył sie w tych samych szkołach pozyskał taka sama wiedze która nie słuzy człowiekowi niestety,wiec nie masz sie czym chwalic

Gość goalbann
Ja nie mowie ze lekarze ktorzy pracuje prywatnie sa cudotworcami albo maja mega inna wiedze od tych ktorzy pracuja panstwowo! nie o to mi chodzi. W obecnych czasach doszlo do tego ze o wszystko trzeba sie prosic w panstwowej sluzbie zdrowia- no moze sie myle ale ja tak mialem caly czas, moja rodzina zreszta tez, przykre jest ze lekarza nie staraja sie leczyc tylko wlasnie zaleczac, traktuja ludzi jak kolejny przypadek... uwazam tylko ze prywatnie lekarz patrzy inaczej, wie ze nie moze pozwolic sobie na przedmiotowe taktowanie pancjenta taka prawda. mowie jak jest u mnie- nie chwale sie absolutnie tylko dziele tym ze jest choc troche lepiej. tak czy inaczej - powodzenia!