Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_zszokowany

tęope dzidy na Kafee

Polecane posty

Gość gość
..jednak dostałam owego czasu wredne i wulgarne esemesy w których ktoś zarzucał mi zdradę czy romans.(na jakiej podstawie?nie wiem).stąd jak czytam niektóre posty typu"zakochana w kochanku"- komentarze typu..."rozłożyłaś nogi"-to aż mnie trzęsie bo takich samych słów użyto -insynuując mi coś.to jest podłe i chore ,za to powinno się zamykać za kratki.!S

Gość gość_zszokowany
kolejna egoistka dlaczego kobieta w cudzym wątku wtrąca się i od samego początku stara się przeforsować swój problem, analizować swój przypadek odbiegając od głównej treści i spychając autora na dalszy plan? kobieta koniecznie musi zaistnieć na pierwszym planie i przeforsować swój problem, kobieta chce być po prostu pępkiem świata.. to wokół niej ma wszystko się dziać, ją należy kochać, szanować, adorować, a co ona musi? nic, ona nic nie musi, ona jest księżniczką... tyle razy słyszałem jak to kobiety wola rozmawiać z mężczyznami niż z innymi kobietami... teraz wiem dlaczego, wy po prostu ze sobą rywalizujecie nawet wówczas jak jesteście siostrami i znacie swoje zagrywki... trudno jest zmanipulować kogoś takiego, prościej pobawić się facetem i biorąc pod uwagę wszystkie czynniki wykorzystać go dla własnych korzyści... czym jest facet dla kobiety, bankiem korzyści: - bezpieczeństwo finansowe - możliwość realizacji planu strategicznego - rodzina, dom potomstwo, prokreacja - darmowa psychoterapia w formie zakochanego spowiednika - sługa na posyłki, przynieś, wynieś, pozamiataj - zaspokojenie wszelakich innych potrzeb a potem dajecie nam do zrozumienia, że to wy się poświęcacie i wiecie co w zasadzie to racja, bo w świecie tylu pokus i opcji trudno jest wytrwać przy jednym facecie widząc jak koleżanka dorwała kogoś lepiej sytuowanego, kto dał jej to czego wy pragniecie.. to musi być dla was koszmar...

Gość gość_zszokowany
wiem, że trudno z tym polemizować dlatego niczego poza głupimi uwagami się nie spodziewałem po tym miejscu

Gość gość
jakie mieejsce, taki temat i takie komentarze :classic_cool: wylaz i szokuj nas dalej swoimi dumaniami

Gość gość
wróciłes z ...iasta :D