Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_zszokowany

tęope dzidy na Kafee

Polecane posty

Gość gość_zszokowany

ile pustych kobiet wypowiada się tu każdego dnia udzielają się tak swobodnie przyznając się do rzeczy haniebnych swą postawa niejednokrotnie udowadniacie nam mężczyzną, że nie warto was szanować zatem gdy następnym razem ktoś potraktuje was jak szmatę zastanówcie się czy przypadkiem nie zapracowałyście sobie na to własnym postępowaniem dziwi jeszcze jedno, kobieta sobie wybaczy wszystko, kobieta swoje postępowanie zawsze racjonalnie wytłumaczy i nigdy nie ma sobie nic do zarzucenia, chyba, że na tym straci wnioskuje, że wszystko jest dobrze dopóty dopóki kobieta czerpie korzyści irracjonalne wypowiedzi trafiają do wielu odbiorców i zapewne potwierdza moje wnioski podam jeden z wielu przykładów, gdy kobieta oczekuje pożądania i odrobiny czułości znajduje sobie kochanka - wszystko jest ok natomiast w sytuacji gdy facet znajduje sobie kochankę jest niedopuszczalna wasza percepcja, wasza logika, wasza świadomość, sposób postępowania, rozumowania.. wszystko to jest irracjonalne, zaprzeczacie same sobie, wypaczacie pojęcie miłości, wierności, oddania... czytając was zastanawiam się niejednokrotnie czy mam do czynienia jeszcze z ludźmi... czy tez może z cofniętymi w rozwoju już neandertalczykami, którzy pozbawieni duszy walczą między sobą o najlepszą jaskinię to forum zamiast nas ubogacać doprowadza do tego, że wielu zapewne tak jak i ja nabawi się rodzaju czkawki, która destrukcyjnie wpływa na sposób myślenia, na nasza percepcję między innymi dzięki wam drogie panie przekonałem się co tkwi w waszych umysłach i nie jest to obraz jaki staracie się kreować... jestem rozczarowany bardzo kogo jednak to obchodzi wasza arogancja i egoizm z cała pewnością weźmie górę nad zdrowym rozsądkiem, a co za tym idzie potraktujecie mnie tak jak podpowiada wam wasz prymitywny instynkt, atak, zagrożenie, chęć odwetu, agresja, ale przybrana w niezwykle dyplomatycznej formie... w tym wam mało kto dorówna, co jak co, ale potraficie w kulturalny sposób ubliżyć człowiekowi kreując z siebie niewiniątko dziwne to wszystko jest, bardzo ale dziękuje, że otworzyłyście mi oczy dzięki takim miejscom jak to facet może poznać wasze prawdziwe oblicze

Gość gość
co? seks ci nie wyszedl czy sie zaciales przy depilacji jajek :classic_cool:

Gość gość
Autorze ty analfabeto, komu? czemu? liczba mnoga mężczyznOM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM OM !

Gość gość
po prostu mu nie staje.jest mały i zakompleksiony zakola mu się robią a zęby ropą podchodzą

Gość gość
wiem co tzn desperacja, tez mam ochote na seks ale chcetnych na mnie brak :D :classic_cool:

Gość gość_zszokowany
tylko na to was stać, na głupie uwagi i czepianie się drobiazgów kobiety są bardziej prymitywne od mężczyzn

Gość gość
prymitywne i gorrace :classic_cool: wiekszosc bo te co udaja ksiezniczki sa na ogol zimne :classic_cool:

Gość gość
a ja rosne i rosne! zimą latem i wiosną

Gość gość
lubie truskawki rogniecione na mym ciele, z utesknieniem czekajace na bita smietanke :classic_cool:

Gość gość_k
masz rację ale chyba procentowo będzie tyle samych prymitywnych kobiet co mężczyzn ,tutaj kobiety wypadają gorzej ale chyba to dlatego że na cafe trafili Ci bardziej delikatni i spokojni z facetów,koledzy właśnie drą pyszczolki pod sklepem albo blokiem ,Ale piękni duchem też istnieją oni nie są tacy głośni ,rozpisani

Gość gość_zszokowany
jak zwykle g.... pływa na wierzchu tym właśnie są pierwsze reakcje, pierwsze wypowiedzi

Gość gość
szoke? moze skrzywdzono cie w dziecinstwie? mama nie kochala? marna ta prowokacja skoro nie wolno pisac komentarzy i jechac po autorze :classic_cool:

Gość gość
jakim tępym MĘŻCZYZNOM :p trzeba być, żeby opierać swoje zdanie o kobietach na tym, co się przeczytało na jakimś dennym forum :D nawet nie wiesz, ile z tych wypowiedzi jest autorstwa kobiet, a ile z nich to prowokacje facetów :D

Gość gość_zszokowany
gość_k dziś Tutaj akurat tylko prymitywy maja prawo głosu. To oni dyktują tępo i styl którym posługuje się plebs. I teraz zadajcie sobie wszyscy zasadnicze pytanie, dlaczego mimo szczerych chęci ten czat jest taki jaki jest? Pytanie retoryczne. gość dziś już nawet nie potraficie normalnie rozumować nie przyszło Tobie do głowy, że to może być dzielenie się z innymi swoimi przemyśleniami w celu poruszenia choć paru nielicznych aktywnych jeszcze neuronów w waszych głowach? może przynajmniej jedna osoba przeczyta to i coś zrozumie Ty zapewne nie myślisz schematami, które są jak opaska uciskowa na tym co nazywasz mózgiem

Gość gość
W komentarzach aż się zapieniło. Najlepsze jest, że w głębi serca wiecie, że gość ma trochę racji. (nawet pomimo błędów ortograficznych o które się przyczepiłyście)

Gość gość
nie przyszło Tobie do głowy, v ze co? moja glowe wszystko omija, rozumiesz, takie perspektywiczne ustawienie od gory, ktore bardzo mi pasuje v myślisz schematami, ja? a skad :) po prostu przyjmuje twoj styl wypowiedzi

Gość gość_zszokowany
gość dziś Jesteś na tym samym forum co my wszyscy i wiesz co? Nie wiem kto jest głupszy, te imbecyle co wypisują te wszystkie głupoty, czy my, którzy uznając siebie za normalnych i nadal tu tkwimy. Ciebie uznaje za imbecyla. Swoja droga to zadziwiające, że troll najpierw atakuje, a po chwili udaje kogoś innego i chce nawiązać dyskusje w celu zgłębienia intrygi i wprowadzenia jej na wyższy poziom. Po czym ma pretensje, że nikt go nie rozumie i udaje pokrzywdzonego wyrzucając z siebie kolejne tony łajna. To chyba efekt frustracji.

Gość gość
frustracja jest objawem niewyzycia seksulanego :P

Gość gość
Zszokowany gość k ponoc dorabia jako babcia klozetowa z nia sobie nie podyskutujesz ja trzeba jechac :D

Gość gość_zszokowany
racji kobiet? a co jest w tym racjonalnego gdy kobieta znajduje sobie kochanka, który ma żonę, dzieci.. doskonale zdaje sobie z tego sprawę i mimo to kierowana własnymi żądzami, egoizmem, prymitywnymi potrzebami wykorzystuje sytuacje przyczyniając się tym samym do wyrządzenia niezmiernej krzywdy innej kobiecie, ich dzieciom, zaburzając naturalna i zdrowa harmonię w czymś co jest rodzajem świętości, coś co powinno być nietykalne... zarezerwowane tylko dla małżonków... burzy zdrowie psychiczne i relacje ludzi tylko po to by zyskać satysfakcję i czuć się pożądana, wielbiona, kochana... egoizm, który wami kieruje to coś co nawet nie podlega dyskusji, to fakt niezaprzeczalny i teraz to wiem... kobieta bierze to co chce nie bacząc na konsekwencje, a jej celem jest zaspokojenie własnych korzyści nie tylko materialnych... i o czym tu dyskutować, nawet nie wiem jakich słów można było by użyć by wytłumaczyć mi, że tak prostolinijne, egoistyczne, prostackie postępowanie... żebym zrozumiał to prawda jest taka, że nigdy nie zaakceptuje współczesnej rzeczywistości, która stała się tak brutalna i bezwzględna, a kobieta stała się jej kluczowym zawodnikiem doskonale manewrujecie i lawirujecie w tym bagienku obarczając wina za wszystko mężczyzn, ale nie my gramy pierwsze skrzypce, oj nie my... manipulować potraficie nami doskonale zatem nie ma czego tłumaczyć

Gość gość_zszokowany
gość dziś owszem, nie podyskutujesz sobie ze mną prostaku zatem jak zwykle pokaż na co Ciebie stać, wyrzygaj co masz w środku

Gość gość
Gość k nie podszywaj sie !jak ja lubie sie z Ciebie nabijac pustaku :D

"Bóg jest sędzią sprawiedliwym, który za dobre wynagradza, a za złe karze". Wszystkich nas rozliczy. Najważniejsze, żeby nie utopić się w bagnie. :D

Gość gość
Jeszcze tylko "LOL" zapomnialam dopisac :D

Gość gość
APOSTOŁ!!! PADNIJMY NA KOLANA dobranoc :) bo swiat tak juz zdominowany przez siewcow piwecow, ze wieje nuda :)

Gość gość_zszokowany
jak bardzo tępi są tutaj ludzie nie wierze czasami własnym oczom, że każde wypowiedzi traktujecie tak osobiście czytacie tekst, który nie jest skierowany pod waszym adresem ale utożsamiacie się z nim i od razu ripostujecie relacjonując, że wasza sytuacja jest z goła inna, ale zrozumcie, że nie wszystko co czytacie jest skierowane pod waszym adresem, to kolejny objaw egoizmu, który nie pozwala myśleć inaczej... to bywa męczące gdy trzeba każdemu po kolei tłumaczyć, że dana wypowiedź jest tylko przykładem wziętym z życia i nie koniecznie musi dotyczyć bezpośrednio odbiorcy przekazu

Gość gość
nigdy nie miałam i nie mam kochanka!S

Gość gość_zszokowany
gość dziś A kogo to obchodzi! Nikt nie wie kim jesteś! Moje wypowiedzi nie dotyczyły Ciebie! Pomyśl o ile masz jeszcze czym!