Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goldberg100

Poprawność polityczna zdrady

Polecane posty

Gość Goldberg100

Chciałbym tu poruszyć jedną kwestię dotyczącą zdrady. Otóż panie uważają za równą pod względem braku moralności zdradę u panów i pań, a wcale nie jest to prawda. Gdy kobieta zdradzi to jest po stokroć bardziej haniebne, niż gdy zdradza mężczyzna, bo kobieta najzwyczajniej daje bo chce, a mężczyzna nawet jak nie chce to i tak weźmie. Więc naturalnie jest to usprawiedliwiające. Dla porównania idziesz ulicą i ktoś Ci wciska 100 dolarów. To weźmiesz zawsze i nie ma że nie chcę... a dla kontrprzykładu idź ulicą i daj komuś 100 dolarów. Strata niewspółmierna i hańba jaka.

Gość gość
gdzie te mądrości wyczytałeś? ktoś cie wprowadził w błąd

Gość gość
Bardzo mądrze napisane.S

Gość gość
no na twoim poziomie s, kobieta daje a facet odbiera? czyżby facet nie dawał nic kobiecie ? no jak tak to niech s*******a

Gość Goldberg100
Nie staraj się odwrócić psa ogonem. Jak świat światów to nie mężczyzna "daje" tylko kobieta. Wybacz oschły język, ale tak jest. To zawsze odpowiednio sytuowany dżentelmen korzystał z tego co luźno prowadzące się panie miały do zaoferowania.

Gość Goldberg100
Jak świat światem* Przepraszam pomyłka.

Gość gość_zszokowany
genialne w swej prostocie i prawdziwe

Gość gość
aż się ciśnie by rzec, że tak było w czasach dżentelmenów jeśli chcesz tylko brać to współczuję twojej kobiecie a zdrada obciąża w równym stopniu obie strony i nie prowokuj mnie!

Gość gość
takiś zszokowany, że aż myśleć nie potrafisz? tylko bleblesz nie genialnie

Gość gość
Tłumaczę wam Panie, że nie w równy właśnie. To tak samo jak z zamkiem i kluczem. Myślę, że aluzja jest wystarczająco obrazowa. Klucz, który otwiera wiele zamków to dobry klucz, natomiast zamek, który można otworzyć więcej niż jednym kluczem jest do niczego.

Gość gość_zszokowany
jednak kobieta chyba zapomina, że facet jest trochę jak taki dzieciak gdy dziecko zobaczy coś czego pragnie bezwarunkowo chce to zdobyć nic dziwnego skoro jest kuszone przez bogata oprawę owego przedmiotu gdy kobieta kusi faceta, gdy z nim pogrywa, flirtuje, gdy wręcz prowokuje.. w pewnym momencie pierwotny instynkt i pożądanie może wygrać z logiką... to tak jak z dzieckiem, które czasami zapomina i robi coś głupiego... wszak to kobieta ostatecznie decyduje czy dopuścić faceta do siebie, wszak to ona jest rodzajem zapalnika i to w jej rekach leży decyzja jak to się zakończy... to ona mówi NIE lub TAK - a jeśli coś jest wbrew jej woli to już mamy do czynienia z przestępstwem

Gość gość_zszokowany
gość wczoraj przynajmniej Twoje wypowiedzi są racjonalne, treściwe, elokwentne, na poziomie, wręcz w literackim stylu. Powinieneś lub powinnaś pisać mowy pożegnalne, które by zapewne znalazły posłuch podczas pogrzebu jakiegoś czworonoga. Już to widzę i słyszę. Chyba potrafię wczuć się w Twoja role i coś mi się wydaje, że to by było mniej więcej tak - Zdechł wiec jest sztywny, zakopać padlinę. To Twój styl.

Gość gość
z takimi jak wy Antkami nie chciałabym mieć nic wspólnego, nie szanujecie kobiet, swoje winy usprawiedliwiacie męską naturą i za całe zło obwiniacie kobiety, smutni ślepcy emocjonalni, żegnam

ja w ogóle nie wiem po co ze zdrady robić problem, jak ktoś Cię kocha to nie będzie zły o osobę na boku z własnego egoizmu:O:O:O ja zamierzam mieć kochanków. i chuj.

Gość Goldberg100
I tak wrócisz, choćby po to, żeby zobaczyć czy ci nie odpisaliśmy :*

Gość gość
odezwała się urażona księżniczka, która zapewne oczekuje od faceta by ten skakał wokół niej jak piesek na każde zawołanie wszystkie jesteście takie same, tylko zadzieracie noska i udajecie, że mężczyźni to wszelkie zło na ziemi, a wy święte ale to nasza wina, bo za dużo wam pozwalamy

Gość gość
jesteś świetnym aktorem, dajesz radę

Gość gość
a dlaczego, kobiety, "gwiazdki estrady" pokazują swoje wdzięki na scenie wypinając to co natura im dała? doszło do tego, że nie mają wstydu i rozbierają się na scenie tylko po to by przyciągnąć uwagę ludzi to kobiety od zalania dziejów sprzedawały swoje wdzięki za pieniądze, sprzedajecie się w różnych formach, na ulicy, wychodząc za bogatego frajera, rozbierając się do pisemek... kobieta traktuje swoje ciało jako kartę przetargową dzięki której może coś zyskać...

Gość gość
mam zadarty nos i nie muszę go więcej zadzierać a księżniczka walczy z mizoginią

Gość gość
a zdrada chłopcy nie jest w naszym społeczeństwie akceptowana, niezależnie czy dopuszcza się jej facet czy kobieta,