Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaF

Kafeterianka doskonala!

Polecane posty

Gość MalaF

Nigdy nie bylam idealem, to wiem, ale dopoki nie zaczelam czytac tego forum, nie wiedzialam, ze jestem tak beznadziejna! Czytam I dowiaduje sie, ze zupelnie nie daje rady! Typowa kafeterianka, pracuje, po pracy gotuje, sprzata, prasuje, opiekuje sie dzieckiem I mezem, ma tez czas na rozwijanie swoich zainteresowan, spotkania z przyjaciolmi, kosmetyczke I kino. Czyta ksiazki, interesuje sie moda, polityka, zna sie tez na biznesie. Wie jakie zupki dziecko pOwinno jest ( Bo przeciez gotuje I piecze najlepiej w okolicy), jak ubrac dziecko, w co sie bawic ( Bo na zabawe z dzieckiem ma oczywiscie czas). Jest zadbana, na piekny makijaz, super zgrabne cialo, markowe ciuchy. I moze, jakos bym to wszystko zniosla, ale wczoraj przeczytalam jeszcze cos! Kafeterianka, codziennie wieczorem, znajdZie czas na umycie szczotki do mycia kibelka! Codziennie! Bo przeciez szczotka musi byc czysta! Jestem zalamana, bo ja nie daje rady! Jestem beznadziejna! Chyba sie dzisiaj upije!

Gość gość
zawsze jak widzę ten adres to czytam doberman.pl zamiast dobramama.pl

Gość MalaF
Czy to tylko ja nie nadazam? Dochodze do wniosku, ze jestem kiepska matka, zona I kochanka ( zapomnialam dodac, ze kafeterianka am ochote na seks zawsze I w kazdej pozycji! ) Nie zawsze ugotuje, nie zawsze posprzatam I nie zawsze wiem jak wychowywac moje dziecko. Nie uwazam tez, ze wiem wszystko najlepiej I ze kazde postepowanie rozniace sie do mojego, jest postepowaniem blednym. Zrobilam sobie drinka, tak sie zdenerowowalam!

Gość MalaF
A co to ta dobramama? Jakies wskazowki tam daja jak zyc?m

Gość gość
Hahahahah tu same idealne kobiety przesiaduja. Maja tez czas na kafeterie.