Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę o nim zapomnieć a on usilnie się kontaktuje

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się na studiach , on teraz jest za granicą. Traktowałam go jak kolegę dopóki nie wyznał mi miłości. Powiedziałam mu że nie odpowiada mi jego styl życia. Ja nie zamierzam czekać aż on łaskawie wróci do mnie z kolejnej podróży. Zmieniłam numer telefonu, ale on pisze do mnie na facebooku. Nie mam jak o nim zapomnieć, nie chcę go ranić. Nie wiem co z tym zrobić. Też tak mieliście, że mimo tego, że ktoś budził w was jakieś uczucia, to ze względu na sytuację chcieliście o nim zapomnieć???

Gość gość
Wiem jedno przed miloscia nie uciekniesz,jezeli ten facet tak bardzo cie kocha to zrobi wszystko zeby byc z toba.Tez tak mialam teraz jestem bardzo szczesliwa .Zyce Ci takiego szczescia,nie odrzucaj go.

Gość gość
Ja nie chcę mu zabraniać podróżowania, bo wiem, że bez tego on nie byłby szczęśliwy, ale z drugiej strony to podróżowanie przekreśla nasz związek. Ja z nim podróżować nie mogę ze względu na moją pracę.

Gość gość
A moze poprostu porozmawiajcie jak mialby wygladac wasz zwiazek,na jakie kompromisy jestescie gotowi aby byc razem,moze on chce ci powiedziec ze jestes wazniejsza niz podroze,nie dalas mu szansy na wypowiedzenie sie.Moze nie wraca bo nie ma jeszcze do czego.