Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była gadała na swojego poprzedniego faceta straszne rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Że jest idiotą,który nie ma życia ale tylko dobrze wygląda. To on z nią zerwała 3 miesięczny związek a mimo tego że była ze mną cały czas o nim myślała i walczy żeby on do niej wrócił. Mną pomiatała jak szmatą żeby się wyżyć za swoje niepowodzenie,cały czas mówiąc że jestem lepszy od niego. Teraz co chwila dodaje go na fb i wywala ze znajomych. Taka akcja trwa już od 3 miesięcy. Jestem wsiekały bo mimo moich starać ona jak kretynka pisze do niego i pewnie mu daje. Sama powiedziała "że w łóżku była dla niego zajebista bo chciała żeby on z nią był nawet jeżeli jej seks nie sprawia przyjemności". Teraz pewnie też mu daje, a facet ma za darmo kurwę. Boli mnie to bo ja myślałem że ona jest inna a to był najgorszy typ który potrafi tylko bluzgać i manipulować.

Gość gość
Niech się leczy baba jedna, za kim ty tęsknisz?

To, co mówisz komukolwiek, świadczy o Tobie. Ona i Ty tworzycie znakomity tandem. Nie jesteś lepszy od niej 🖐️

Gość gość
TO mnie boli, ja szukam pomocy! Zostałem potraktowany jak pies na rzecz kogoś kto ma ją totalnie gdzieś i używa jako seksualnej zabawki.

Gość gość
Ja ja kochałem i wszystko dla niej robiłem, cieszyła się przy mnie zawsze , była uśmiechnięta a potem zawsze wybuchała i dalej opowiadała o byłym. On z nia spędzał czas tylko u siebie w mieszkaniu, nigdy nigdzie nie wyszli! Nie wiem jak to możliwe ale ona przyjeżdżała do niego a po wszystkim wracała do siebie... Boli mnie to i boje się że znowu takie coś sie może powtórzyć z kimś innym.

Gość gość
Wiem że ciężko tobie ale postaraj się zrozumieć że z taką kobietą tylko byś zwariował.

Gość gość
ja bym współczuła byłem że takie dno jak ona w ogóle chce tykać :D

Gość gość
DNO!!!!!!!!!!!!!!