Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milutki1981

Byłem utrzymankiem. Co w tym złego?

Polecane posty

Gość milutki1981

Witam. Będąc na studiach poznałem na czacie kobietę tzw.dojrzałą, dość szybko doszło do seksu, z którego oboje byliśmy zadowoleni. Szukałem też jakiejś pracy, żeby być bardziej samowystarczalnym. Jasne było, że studia dzienne i praca nie zostawiłyby mi zbyt wiele wolnego czasu. Wtedy Ona zaproponowała, że będzie mi płacić, żebym nie pracował i miał czas dla niej. Nie mieliśmy ustalonego cennika, dawała tyle ile miała ochotę a ja nigdy nie narzekałem. Jasnym dla mnie było, że po prostu mnie kupiła. Po roku poleciła mnie swojej koleżance ale z tą nie trwało to długo ze względu na męża. To były świetne czasy, teraz mam 33 lata i nadal lubię kobiety 40+ Czy uważacie, że robiłem coś złego, niemoralnego? p.s.nawet gdyby mi nie płaciła to i tak byśmy się spotykali, a pieniądze były dodatkiem.

Gość gość
Szczęściarz.

Gość gość
Prostytucja i tyle ^^

Gość gość
to się nazywa sponsoring

nie ja nie widzę w tym nic złego. Po prostu rodzice nie dawali ci kasy a zapewne chcieli żebyś studiował dziennie_czysty egoizm... stąd się wziął ten zawód właśnie że rodzice wysyłają swoje pociechy na studia do dużego miasta i oczekują że ich syn/córeczka utrzyma się ze stypendium. Porażka :(

Gość milutki1981
Rodzice nie wysłali mnie na studia na siłę, sam chciałem iść dziennie i nie mieszkałem poza swoim rodzinnym domem więc nie musiałem się sam utrzymywać. Pieniądze nie były mi tak bardzo potrzebne - raczej na własne potrzeby i zabawy. K******o?? Z definicji to jest k******o bo była kasa za usługi, ale te usługi i tak bym świadczył gdyby mi nie płaciła.

ja mam akurat krotki i prosty wyznacznik co tym jest a co nie jest z racji tego ze dobrze znam to srodowisko...

kurestwo to nie tylko sponsoring ale i np sex pozamałżeński albo w ramach przyjaźni...

Gość milutki1981
....zwykle dawała mi od 100 do 250 zł za kilkugodzinne spotkanie. 10 lat temu to była niezła sumka. Ona lubiła płacić bo czuła się bardziej potrzebna, dbała tym o mnie. A mnie podniecało to, że mi płaci, wiedziałem że jest jej dobrze, że ją zadowalam no i kręciło mnie to, że byłem troszkę jej własnością.

Gość milutki1981
Płaciła za mój czas i dostępność a seks miała w cenie ;)

Gość milutki1981
Jeśli seks to zło to ja kocham być zły ;) Teraz nie brakuje mi pieniędzy ani seksu ale czasem myślę, że nadal mógłbym to robić. Hehe

powaznie powod do dumy sobie znalazles. kazdy potrafi kutasa wystawic... ile studentek sie puszcza teraz za kase to glowa mala.... :o

to chyba efekt ogolnej biedy w kraju i tyle, ale ja tak czy inaczej nie znajduje dla tego usprawiedliwienia.

Gość milutki1981
Jeszcze raz wyjaśniam, że nie potrzebowałem kasy ani wtedy ani teraz. Bzykałem piekną kobietę która pieniędzmi mówiła: Dziękuje

Gość gość
nie czytaj nawet koment typu k******o itd..jak było Ci dobrze tak i Jej też to nie widze w tym nic złego:-)Pzd

Gość milutki1981
Było mi bardzo dobrze, dużo się też od niej nauczyłem. Moja żona wszystkie swoje orgazmy zawdzięcza tej kobiecie ;) Nie stawiała mi wymagań itd, często to ona mną się zajmowała, dbała o atmosferę, bieliznę i całą oprawę.

No i o co biega, jeśli Wam się to podobało i sprawiało frajdę, nie widzę problemu aby taki układ wcielać w życie. Jeśli o mnie chodzi, byłbym gotów zabawić się z moją "Małą", np w ramach urozmaicenia związku małżeńskiego, umawiamy się, że jestem do jej dyspozycji, o każdej porze dnia, Ona np dzwoni w przerwie na lunch, ja przyjeżdżam na telefon i zabawiamy się wedle jej życzenia. Potem zapłata, Mała spełniłaby swoje marzenia, kupując sobie faceta ;):D