Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w Londynie, w Luton, musze wydrukowac odprae na powrotny samolot a nie

Polecane posty

Gość gość

mam gdzie i jak.. wie ktos może co zrobic ?

Gość gość
Nie maja tam tych boxów elektronicznych na online check in?

Gość gość
o matko :D jestem zacofana bo wgl nie wiem o czym mówicie..;D a to mój pierwszy lot..

Gość gość
ale dlaczego nie wydrukowalas sobie odprawy w w domu, przed wylotem? lecisz pewno wizzairem, wiec idz do check-inu i zaplacisz chyba 50zl za odprawe

Gość gość
wyjechałam tu kilka miesiecy temu. Teraz nagle musze wrócic no i tutaj w Londynie nie mam dostepy do drukarki niestety.. nie znałam terminu powrotu iec jak mogłam to w domu w Polsce zrobic.. a lece Ryanair-rem . Myślałam nad listem priorytetowym z Polski ktoś by mi tam wydrukował ale nie wiem czy do 1 września mi on tu dojdzie..

Gość gość
skoro jestes jeszcze w londynie to naprawde jest 1000 opcji na wydrukowanie tej karty. Zachowaj sobie karte na komputerze, pewnie bedzie w formacie pdf, albo na telefonie, idz do jakiegos punktu fotograficznego i popros o wydrukowanie. Jesli pracownik sie zgodzi, to poda ci maila, ty wyslesz mu z telefonu ten plik i on odbierze i wydrukuje. A ja w ogole to bym zapukala do sasiada , zapytala sie czy ma drukarke i grzecznie poprosila o wydrukowanie. Jesli ci sie nie uda, to po prostu pojdziesz na lotnisku to stanowiska check-in, zaplacisz za odprawe lotniskowa i tyle (chociaz to moze drogo wyjsc). Mozesz jeszcze zalogowac sie do swojej rezerwacji na stronie ryanair, bedzie tam jakas zakladka dodaj uslugi i zobacz czy nie ma uslugi odprawy lotniskowej, powinno wyjsc taniej niz na lotnisku.

Gość gość
ok, może poptyam sąsiadów rzeczywiście albo kogoś w pracy

Gość gość
wlasnie cos mi sie przypomnialo, masz smartfona?? przeciez teraz mozna pokazac karte na telefonie, tylko trzeba chyba sciagnac jakas aplikacje

Gość gość
mam Samsunga Galaxy Young.

Gość gość
ok sprawa załatwiona. temat zamkniety