Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miesiączka w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Mam taka zagwozdke :-) zastanawiałam sie czy czegoś nie będzie z jednego z naszych ostatnich uniesień, bo był to seks bez zabezpieczenia, do końca, w pierwszym dniu niepłodnym w drugiej fazie cyklu. Ale w czwartek wieczorem bolał mnie brzuch i dostałam okres. W piątek obficie, w sobotę średnio, ale dziś po nocy wyjęłam czysty tampon i kolejny tez wyjęłam suchy. Jedynie z taka wydzielina ciemnobrazowa jaka zazwyczaj występuje już ostatniego dnia. Okres zazwyczaj trwa u mnie ze cztery dni, piątego już na wkladkach. Czy mimo tego mogłabym być w ciąży? Mialyscie tak na początku? Pytanie do tych co zaszły w ciąże :-)

wiesz zanim ciąża zacznie wpływać na okres to musi minąć kilka dni od zapłodnienia a do tego coś co przypomina okres może występować do trzeciego miesiąca ciąży ;]

Gość gość
nie ma okresu w ciąży . Masz wątpliwości zrób test. ja tak nie miałam -a 2 ciąże za mną. CZasem zdarzają się mniej obfite okresy -ot zaburzenia hormonalne.

Gość gość
okres nigdy nie występuje w ciąży. miesiączka jest zaprzeczeniem ciąży. występuje krwawienie z dróg rodnych a nie miesiączka. Krwawienie może występować w razie nieprawidłowości- problemów z utrzymaniem ciąży lub w przypadku różnych zmian-problemów hormonalnych. W ciąży raczej nie jesteś.

Gość gość
Stosunek był 9go a okres 21go. To kilka dni minęło przecież. Stresuje sie bo na necie wiele przypadków plamien w ciazy. Moze ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość gość
test zrobiłaś?

Gość mananamm
w ciazy nie jestes raczej najlepiej ciążę wykrywa test z krwi Beta HCG wiec zrób test i się przekonasz, beta wykrywa ciążę 10 dni od zapłodnienia a zwykłe testy z moczu najwcześniej dopiero w terminie miesiączki, jeśli ona nie przyjdzie plamienia w ciąży nie są normalne świadczą o nieprawidłowości i trzeba sie udać natychmiast do ginekologa Ty masz czas i nie musi być to takie natychmiast, poczekaj 10 dni