Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach, którzy ciągle robią błędy ortograficzne ?

Polecane posty

Gość gość
Z zapamietaniem pisowni slowek miałem problemy od zawsza. Wydaje mi się ze nie jest to kwestia pamięci. Z zapamietaniem wzorów, znaczeń pojęć, definicji problemu nie mam.Testy egzaminy ,nawet te bardzo trudne powyżej 80%. My dyslektycy ,mamy już taką urodę . Czytanie 100 ,w czasie wakacji 300-500 stron dziennie ,tego nie zmieni. Liczę na wyrozumiałość

Gość gość
22:29 lenistwo i wygodne wymowki, twoje dupsko pasa za duzo nie widzialo i stad twoja 'dyslekcja' leniu smierdzacy

Gość gość
pol... napisał:w drodze do przeczkola...itd- zabrakło mi tchu i słów,ręce opadły ,czy to nie analfabetyzm?

Gość gość
Kąpie się rejgularnie. Dupsko wystawie ,jeśli komentarz pisała kobieta. Odrobinę lenia mam w sobie, potrafie jednak skutecznie go spacyfikować. Moim celem bycia na tym forum,jest chęć poprawy pisowni. Żywy język. Pisma w pracy sporządzone w edytorze,wg schematow to nie to. Smiesza mnie tu wyzwiska typu, debilu,analfabeto, itp..

Gość gość
Nic nie myslę co mnie obchodzi czyjaś dupa jej czy jego błędy w pisowni. Są ważniejsze rzeczy od siedzenia przed kompem i krytyki.hmmm.

Gość gość
Od wczoraj , do dziś pamiętam ja się pisze - dyskeksja. Warto było zadać sobie odrobinę trudu i napisać te więcej niż siedem słów. I juz

Gość gość
jest coś takiego jak dysortografia i dyslekcja x nie ma czegoś takiego jak dyslekCja