Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens w ogole robic ta impreze?

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo towarzyska niespelna 2 letnia corke. Zaprosilam 6 znajomych par z dziecmi na jej urodziny. Zostaly 3 dni do urodzin a 4 osoby zrezygnowaly. 2 beda na pewno. Miala byc fajna zabawa dla dzieciakow. Tylko skoro beda 2 osoby procz mojej corki nie wiem czy jest sens bawic sie w przygotowanie kanapeczek, deserow, koreczkow itp ustrojstwa czy w ogole zrezygnowac i zjesc tort rodzinnie.

Gość gość
a czemu zrezygnowaly?

Gość gość
Wesele, choroba, wyjazd , brak powodu.

Gość gość
JA bym zorganizowała. Wszystkiego zrób tylko mniej a dziecku dużej różnicy nie zrobi czy dzieci będzie dwójka czy szóstka- ważne, ze dziecko będzie miało się z kim bawić. Pomyśl jeszcze o tym, jak dwie pozostałe pary się poczują- nie mówiąc już o maluchach, które pewnie na imprezę się szykują. Myślę, że gdybyście teraz odwołali przyjęcie, goście, którzy chcieliby przyjść poczuliby się jako ci "gorszej kategorii" . W mniejszym gronie też można świetnie się bawić a przy okazji wszystko jest prostsze do ogarnięcia :)

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Zrobie te urodziny. Wlasnie sie wahalam, bo nie chce zzeby pozostale dwie pary czuly sie gorsze, zwlaszcza ze ponoc ucza sie spiewac sto lat, a to malutkie dzieci - 2 - 2.5 :))

Gość gość
imprezę robisz dla dziecka a nie dla gości, więc jak najbardziej