Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimi25

co sadzicie o facecie ktory jedzie na urlop z rodzicami

Polecane posty

Gość mimimi25

on ma 27 lat i doktoryzuje sie z chemii. Dopiero co go poznalam. Wydaje sie byc sympatyczny. Jest typem domatora co mnie cieszy. Tylko ten wyjazd z rodzicami na wakacje. Przeciez on nie jest malym dzieckiem. Nie mieszka z rodzicami, ale dojezdza na uczelnie okolo godzine w jedna strone bo nie chcial wznajmowac mieszkania za daleko od rodzicow. Nie wiem czy to dobrz znak. Boje sie, ze to czlowiek podporzadkowany mamusi.

boże też byłam z rodzicami na wakacjach. dobrze, ze ma dobre kontakty z rodziną i że skorzystał z zaproszenia na wakacje, kto by odmówił wakacji...

Gość mimimi25
nie znam jego rodzicow i nie mam znajomych, ktorzy jezdza na wakacje z rodzicami. Wszyscy jakos inaczej organizuja urlopy. To nie wznika ze zlych kontaktow z rodzicami.

Gość gość
szczerze mówiąc nie wiem, sama też nie znam osób po 20 rż co by jeździły z rodzicami na wczasy, no ale...ostatecznie jeśli to jednorazowy wybryk to dopuszczalne, jeszcze jak rodzice fundują i zapraszają etc. ale jak takie wyjazdy są normalnością to to źle świadczy, choć jeśli facet jest sam to z kim ma jeździć, a każdy chce jechać na wakacje, a samemu smutno jest. Warto go sprawdzić, ale to go jeszcze nie skreśla.

wiesz u mnie wśród znajomych po 20 r.ż. jest czesto tak że jedzie się najpierw gdzieś z ukochanym albo znajomymi a potem z rodzicami jeśli zapraszają...

Gość gość
Czasem wyjeżdżam z mamą, nie widzę w tym nic niepokojącego. Lubię też wyjazdy z kimś z grona znajomych/przyjaciół :)

Zamiast spekulować, po prostu sprawdź! Zaproponuj mu wspólny wyjazd w romantyczne miejsce. Noclegu poszukajcie na www.edom.pl a jeśli on co chwila będzie dzwonił do mamy z milionem pytań, będziesz miała odpowiedź :)

Zamiast spekulować, po prostu sprawdź! Zaproponuj mu wspólny wyjazd w romantyczne miejsce. Noclegu poszukajcie na www.edom.pl a jeśli on co chwila będzie dzwonił do mamy z milionem pytań, będziesz miała odpowiedź :)

A poznałaś go przed zaplanowanym wyjazdem z rodzicami na wakacje, czy po ?. Bo jeżeli po zaplanowaniu to trudno, żeby z powodu nowej znajomości zmieniał plany. Poznaj go lepiej i dopiero pisz, ale nie oceniaj nigdy.

Gość gość
może przy nim czują się bezpieczni bo młody i obeznany w " nowościach technicznych , papierkowych itp" Taki syn ochroniarz:D

Gość kapellus
Ja z mężem i moimi.rodzici też razem wyjechalam bo nie mamy swojego auta i swojej łódki, a rodzice swoją biorą, można było się zamieniać i raz oni raz my żeglowalismy ;) no ale ja i mój spalismy w innym hotelu, 10minut od rodzicow, zeby wszytkim bylo swobodniej ;););)