Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść do pracy na call center?

Polecane posty

Gość gość

Szukam bezskutecznie pracy na wakacje od ponad 2 miesięcy. Raz wpadła korekta pracy mgr, raz dzwoniła babka z oszukańczej firmy i tyle. Nie mam doświadczenia w takiej zwykłej pracy.. Chcę odciążyć rodziców i jestem tak zdesperowana, że myślę, by zacząć wysyłać CV na call center. Na pewno prędzej by się ktoś odezwał. Jak myślicie? Niestety nie mam za bardzo gadane, chociaż potrafię być wesoła..

Gość gość
lepiej nie, ta prac jest przerabana

Gość gość
Możesz iść , ja pracowałam jako telemarketerka przez miesiąc , i godziłam to z liceum , po szkole chodzilam na parę godzin. Ale więcej niż miesiąc bym nie wytrzymała. Tylko że dla mnie i ten miesiąc był dobry bo zdobyłam jakieś doświadczenie w młodym wieku ( mialam wtedy 17 lat ) , zawsze moge wpisac do CV , noi trochę zarobilam. Ale jest wiele firm gdzie po prostu dzwonisz i naciągasz ludzi na rozne rzeczy itd., zazwyczaj starszych ludzi , i w takim miejscu bym nie mogla pracować , gdzie oszukujesz kogoś i naciągasz na większe koszty.

Gość gość
czy ktos jeszcze moze sie wypowiedziec i napisac cos jak taks praca wyglada od poczatku? sa jakies sxkolenia czy od razu siada sie ns telefon i jie wiadomo co gadac ??

Gość gość
Sa szkolenia czasem 2 tygodniowe, i cwiczenia, takze nie boj sie, ja jestem po studiach i pracuje w call center z orange.

Gość gość
Co na tych szkoleniach konkretnie jest?

Gość gość
Wysłałam wczoraj późnym wieczorem 2 CV na Call center i już dzwonili teraz :P. Ale nie odebrałam, bo nie zdążyłam do telefonu.

Gość gość
gowniania robota

Gość gość
Skończyłam u psychiatry po tej robocie, pracowałam ponad rok. Daj sobie spokój.

Gość gość
To cięzka praca, musisz mieć silna psychikę. Praca będzie polegała głownie na sprzedaży jesli chodzi o operatorów komórkowych rzadziej do obsługi. Klepiesz regułki, dostajesz gotowe skrypty i jedziesz. Do sprzedaży szkolenia są krótkie, obsługa aplikacji, znajomość procedur i ofert wszysko będziesz miałam i tak na kompie. Mozna zarobić, staniesz się odważniejsza i bardziej wygdana ta praca zmienia. Nie pakuj się w jakieś podejrzane firmy sprzedające cuda na kiju nie warto

Gość gość
No właśnie, może to mi pomoże być wygadanym. Tylko nie wiem jak z zarobkami..Chciałam sobie zarobić chociaż na prawko w ten miesiąc, potem mam studia, ale zobaczyłabym jak to będzie. Dostałam już zaproszenie na rozmowę do firmy w samym centrum miasta, nie ma najgorszych opinii nawet jak sprawdzałam.

Gość gość
Nie jest źle, i mozna sobie dopasowac grafik jak sie chce, przynajmniej ja moge

Gość gagarij
Jak chcesz to idź, ja wiem, że to nie dla mnie. Zaczepiłem się jako konsultant w tiens 24 com.