Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość dziewczyn i kobiet jest zepsuta przez dobrobyt materialny i lenistwo

Polecane posty

Gość gość

najpierw na utrzymaniu rodziców, potem studia, apotem na koszt faceta. Nawet to biedy i niewygód nie powąchało.

Gość gość
większość facetów robi ze swoich ukochanych kobiet sprzątaczki praczki kucharki i sami się przed tv byczą z piwskiem a i jeszcze większość kobiet pracuje tak samo ciężko jak ich leniwi faceci

ciesze sie ze biedy nie zaznalam i szkoda mi tych ktorzy musza zyc od poczatku miesiaca do konca liczac kazda zlotowke Co nie znaczy ze siedze na utrzymaniu, pracuje na to co mam

Gość gość
to akurat w polsce kobiety sa tak rozpieszczane przez facetów. chyba nigdzie indziej na świecie faceci się tak nie cackaja z kobietami.

Gość gość
ponoć wzrasta przemoc kobiet wobec swoich mężów co trzeci facet w Polsce jest lany przez swoją partnerkę to smutne jest :(

Gość gość
Pewnie, w UK albo Francji tylko kobiety chodzą do pracy, a w dzieciństwie to połowa umiera z głodu.

Gość gość
gość dziś bo babie lać faceta to wolno a jak facet przylej***abie to zaraz "damski bokser" i świnia jakich mało ,a przed sądem to wogóle szkoda mówic...to sie chyba nazywa równouprawnienie ....ale po polsku :/

Gość gość
I co marudzicie? Jak nigdy żadna Was nie będzie chciała? Daremne zale :P

Gość gość
Smutne, bo każdy facet winien dostać baty od czasu do czasu. A nie tylko co trzeci.

Gość gość
równo uprawnienie to jakaś pomyłka ja nie rozumiem czemu mężczyźni mogą głosować w wyborach i kandydować na urzędy przecież to powinno siedzieć w domu i robić na swoją panią :)

Gość gość
"ja nie rozumiem czemu mężczyźni mogą głosować w wyborach i kandydować na urzędy przecież to powinno siedzieć w domu i robić na swoją panią " vVv Spoko, możemy tak zrobić. Niech kobieta idzie zapiedalać, szukać wydzierania się szefa, wiązać koniec z końcem i stresować się czy jeszcze ma pracę, a ja zostanę w domu i w spokoju posprzatam i ugotuje, a jak przyniesie wypłatę to ją przepieprzę na kosmetyki, fryzjera i ciuchy. Jak nas napadną na ulicy dresy to ja będę krzyczał i piszczał, a Ty będziesz się lać pięściami i dostaniesz za mnie wp*dol. Stoi?

Gość gość
stanął :classic_cool: jesteś taki męski mmhm... rozmarzyłem się 👄

Gość gość
a jak dres będzie gejem to można by było cię mu wypożyczyć?

Gość gość
Ależ kobiety już i tak zapierdalają.