Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Częstsze wizyty w toalecie.

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wam! Mam takie pytanie: Otóż, 11 sierpnia dostałam okres (wtedy kończyłam 1 opakowanie tabletek, nadal biorę tabletki, obecnie 2 opakowanie). Trwał bardzo krótko i był skąpy, stąd też zdecydowaliśmy się kochać z moim chłopakiem 2 dnia, tj 13.08. Z uwagi na naszą pracę i inne sprawy, do dziś nie kochaliśmy się. Od jakiegoś..tygodnia (+/-od środy), muszę często chodzić do toalety siusiu, po kilka razy dziennie. W związku z tym moje pytanie: czy może to być objaw ciąży?:(

Gość gość
jak dla mnie nie bo troche za szybko moze jakas infekcja. czesto tak mialam jak nawracalo zapalenie pecherza.

Gość gość
ten objaw nie pojawia sie tak szybko, luz nie jestes w ciazy:)

Gość gość
Onstawiam zapalenie pecherza:-) kup furagine i po problemie

Gość gość
Warto udać się do lekarza i wyleczyć zapalenie, a potem zadbać o wzmocnienie układu moczowego dobrym preparatem z wyciągiem z żurawiny np. żurascin uro dobrze działa.

Gość gość
Ja polecam na wzmocnienie układu moczowego dużo pić, brać witaminę c i profilaktycznie Urinal, w czasie leczenia Urinal Intensiv

Gość gość
Nie jestes w ciąży.Po prostu masz zapalenie pęcherza.Mądzre napisał gość z godz.21,15

Gość perłłła32
Ale o co chodzi z tym, że w czasie leczenia uronal intensiv, a kiedy urinal zwykły???