Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ujma

Polecane posty

Gość gość

pracując po studiach w jakimś sklepie z butami/ciuchami albo na call center?Czy w wieku 25 lat powinno się już coś mieć w życiu?

Gość gość
Pytam, bo mam wrażenie, że w Pl jest to ujmą, ale już nie jest pracując na zmywaku za granicą, bo to w końcu ZAGRANICA.

Gość gość
W wieku 25 lat kończysz dopiero studia dzienne - to normalne że wchodzisz na rynek dopiero. Kiedyś ludzie nie studiowali i w wieku 25 już mieli 2 dzieci i 7 lat doświadczenia zawodowego! Ale to kiedyś!

Gość gość
dziwne starodawne określenie. pracuję za granicą na sprzątaniu i wiem wiem co sobie niektórzy znajomi o mnie myślą ale wiesz co moja sprawa jak zarabiam na życie i czy mi to odpowiada czy nie. jestem szczęśliwa, mam tutaj swoje miejsce i ukochanego mężczyznę, jestem zdrowa i mamy co włożyć do garnka. nie lubię komplikować spraw nie wymagających komplikacji a jak ktoś ma z tym problem to jego problem. aaa i nie mam studiów i nie zamierzam się nikomu tłumaczyć dlaczego jest tak a nie inaczej :)

Gość gość
aaaa i ogólnie jestem zdania że przychodzimy na świat nadzy a do trumny też sobie niczego nie zabierzesz więc stwierdzenie dorobienia się czegoś to nie moja bajka.... i dobrze mi z tym :)

Gość gość
No, ale mam wrazenie, że w Pl jest to ujmą, ale ju zagranicą nie. Takie dziwne...