Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany111

Czy dziewczyna nie obrazi się za taki prezent? Proszę o poradę!

Polecane posty

Gość zakłopotany111

Moja dziewczyna ma niedługo urodziny i pomyślałem, że kupię jej depilator, bo kiedyś wspominała, że chciałaby mieć ale szkoda jej kasy, a całe lato marudzi że wkurza ją golenie. Nie chciałbym tylko żeby pomyślała, że nie podobają mi się jej nogi czy coś takiego. To dobry pomysł na prezent czy lepiej odpuścić i wybrać coś innego? Jak myślicie?

Gość gość
Jak kupisz zwykły to się obrazi, ale jak laserowy to będzie zadowolona. Mi się jednak wydaje że szkoda na to kasy, http://nplink.net/F1jPegtp Szoook

Gość gość
e, jaja seobie robisz z tym laserowym ja sie nie obraziłam, doceniłam, że to sporo kasy i kupił

Gość gość
A o co tu się obrażać? Ja bym była zadowolona jakby mi ktoś zrobił taki prezent, ale póki co nie ma chętnych. Nieraz jak jestem w sklepie to wodzę oczami po tych depilatorach, upatrzyłam sobie już jeden z Philipsa ale jak sama sobie go nie kupię, to nie będę miała :( Będzie zadowolona!

Gość gość
Jakby jej tak zalezalo to zaoszczedzilaby sama kup jej jakas fajna erotyczna bielizne to zawsze jest trafiony prezent ile sie znacie? Prezenty sa dla dziewczyn z ktorymi jest sie juz dlugo w zwiazku do pierwszego roku nie powinno sie nic dawac jesli ci na niej zalezy

Gość gość
Ale masz problem.. A jak kupisz jej perfumy to też się obrazi bo nie podoba Ci się jej dotychczasowy zapach? Kupuj i nie wymyslaj

Gość gość
Obrazić się mogła, w sensie że prezent to aluzja że chodzi nieogolona jak małpa. Kobiety sa przecież przewrażliwione. Ale jesli prezent będzie drogi, to kobieta happy.

Gość gość
Z tymi perfumami to cos w tym jest czasami jak laski wybiora jakis kokretny mocny zapach to az sie niedobrze robi i wez jej o tym powiedz... albo takie typowo kwiatowe ble :/

Gość gość
a probowala kiedys uzywac depilatora? bo raz ze to boli, dwa to wlosy pozniej moga wrastac wiec moze sie okazac ze po pierwszym uzyciu wywali go w cholere. po trzecie to moze miec jakies preferencje co do tego depilatora. Mozesz jej kupic karte podarunkowa do sklepu gdzie sa m.in. depilatory to sobie cos ewentualnie wybierze sama.

Gość gość
Skoro już o tym rozmawialiście,to jak najbardziej wypada. Gorzej byłoby,gdyby dziewczyna nigdy nie wspominała o tym problemie,a Ty nagle kupujesz jej depilator. Ale tak przynajmniej wie,że wsłuchujesz się w jej potrzeby.

A według mnie to nie jest coś, co powinien dać facet w prezencie dla kobiety. Jak nie wiesz co kupić, to zrób jej (i sobie) niespodziankę. Jest taki serwis, który się nazywa Sorpreso i tam możesz określić swój budżet na taki prezent, a oni szukają czegoś oryginalnego. Dokładniej możesz to sobie zobaczyć tutaj: http://sorpreso.pl/ i poczytać, jak to wygląda w praktyce.

Gość gość
ja bym chciala depilator, ale taki zwykly, żaden laserowy