Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pietruszkagruszka

czy warto jechac teraz nad morze

Polecane posty

Gość Pietruszkagruszka

pytanie jak w temacie, wiem ze nie ma pogody ale dla zdrowia dla jodu - pojechalibyscie?

Gość gość
W życiu nie

Gość gość
wróciłam znad morza tydzień temu. zimno, co chwilę ulewa, wieje, prawie nie ma słońca... jak ktoś lubi późno jesienną aurę to w sam raz

Gość gość
Wczoraj wróciłam znad morza, pogoda zmienna, ale dość ciepło, można było wejść do wody w jeden dzień :P poza tym był silny wiatr i spore fale. Na plażowanie i wyjazd z dziećmi - nie; na romantyczne spacery i piękne zachody słońca - jak najbardziej :D

Gość gośćpi3truszkagruszka
Dzieki za zaineresowanie tematem. My chcemy jechac z dzieckiem. Wiem ze nie bedzie plazowania ale obawiam sie ciaglego siedzenia w pokoju ze wzgledu na deszcz. W zasadzie to nie wiemy gdzie jechac chyba leba.

Gość gośćula
ach ja bym pojechała , kiedyś nawet zimą jezdziłam na pare dni , nienawidzę jezdzić w sezonie .Nigdzie.

Gość gość
gośćpi3truszkagruszka Łebę Tobie polecam zdecydowanie. Mogę też podać namiar na tani nocleg.

Gość pietruszkagruszka
witam po wyspanej nocy, chyba sie zdecydujemy jechac dzis wieczorem lub jutro rano do leby. problem jest z noclegiem ogladam pensjonaty w necie ale nic konkretnego mnie nieurzeklo, musi byc z wyzywienim i w centrum. pojechalibyscie w ciemno i dopiero na miejscu szukali noclegu?

Gość gośćula
witaj , pojechałabym w ciemno ,ale nie z dzieckiem . Tutaj już jednak spontan odpada

Gość gość
Oczywiście, że o tej porze roku możesz jechać w "ciemno" i na miejscu znaleźc kwaterę jaka Ci się spodoba

Gość gość
pewnie ze jedz, nawet w ciemno, teraz nie bedzie problemu ze znalezieniem noclegu

Gość gość
Zawsze warto wyjechać, by zmienić chociaż trochę klimat i moc się odstresować. Uwielbiam ten czas, kiedy turystów mniej, człowiek nie obija się o człowieka. Kto jest w życiu dobrze zorganizowany i lubi czynny wypoczynek, ten sobie poradzi mimo chłodniejszej aury. Mrozu ani sztormów na razie nie ma. Bardzo przyjemna jak dla mnie aura. Dzieciom też można fajnie zorganizować czas. A jak dobrze po spacerach nad wodą śpią...

Gość monikaaaaaaa1234
teraz to lepiej chyba gdzieś w góry w te dni kiedy nie pada...Nad morze przynajmniej ja lubię jeździć kiedy jest upalnie, można się poopalać itd

Gość gość
też myśleliśmy nad morzem, ale stwierdziliśmy, że skoro jesień taka piękna to wybierzemy się do Gościńca Gryszczeniówka. wspaniale spędziliśmy tam weekend :)

Gość gość
przy pięknej jesieni - jak najbardziej, wstepnie mieliśmy i taki plan, ale postanowiliśmy sprawić trochę atrakcji dla dzieci i pojechaliśmy tutaj - http://www.park-dinozaurow.pl - zawsze to jakaś odmiana a takie parki rozrywki moga czasem i czegos nauczyć, fajna rzecz.

Gość gość
Zawsze warto jechać. Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze  noclegu w miejscowości Międzyzdroje, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje  z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl