Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co faceci sie tak naprawde oswiadczaja??

Polecane posty

Gość gość

biegaja jak psy za kobietami, no po co????

Gość gość
bo jak wydupczą wszystko w promieniu 600km to przydałaby się opiekunka na starość

Gość gość
żeby ****ać za free kiedy się im zechce, żeby mieć wyprane i wyprasowane gatki, no i posiłki żeby im przygotowywać

Gość gość
Polacy-katolicy - bo chcą zadoopczyć na legalu z łaskawym pozwoleniem proboszcza :P i łapią się na stary patent udawanej wstrzemięźliwości i rzekomego chłodu ze strony drugiej :P który rozpala ich ambicję :P i mają fantazmaty o tym, że jak się oświadczą to nagle wybranka będzie dawać 4 razy na dobę :P dodatkowo przydałaby się frajerka do prania gaci :P i urodzenia syna :P jedynej słusznej formy życia w Polandeszu Watykańskim Polacy-niekatolicy - nie mam pojęcia :D nie oświadczają się?... :D

Gość gość
" gość dziś bo jak wydupczą wszystko w promieniu 600km to przydałaby się opiekunka na starość " zayebiste :D:D:D:D oplułam monitor :D

Gość gość
kiedy inne formy namówienia Homo Cyckens na otwarcie ud spełzły na niczym :P

Gość gość
Dziwne. Tyle tu tematów kobiet płaczacych za facetem i pytających gdzie go znaleźć.. po co szukanie, skoro ich nie szanujecie?

Gość gość
Szanujemy tych co są zdolni emocjonalnie do zaangażowania i stałego związku i potrzebują czegoś więcej od życia niż wypas wozu, kasy, żarcia i doopy :P ale takich jest niewielu więc nie ma zbyt dużego targetu do szanowania :P Sory BRO taki mamy klimat :P

Gość gość
ale takich jest niewielu xxx czyli przyznałaś jednak, że nie szanujecie.

żeby był akcent optymistyczny, mój się oświadczył bo zrozumiał jak bardzo mu na mnie zależy i mnie kocha. jak to działa u innych nie mam pojęcia...

Gość gość
Ja sie oswiadczylem zeby laska wiedziala ze mi na niej zalezy po 5 latach jak sie przekonala ze nie spieszy mi sie do slubu dala mi kosza...

Gość gość
najwyraźniej ci nie zależało :P

Gość fikusny marian
Moze dlatego poniewaz kobiety im jazgotaja? JA tego nie rozumiem, wobec wspolczesnej sytuacji prawnej i podejscia spolecznego kiedy kobieta ma totalna przewage nad mezczyzna slub to jedna z najbardziej ryzykownych decyzji w zyciu dla mezczyzny.

Gość Heniuś
Oświadczają się z jednego o bardzo prostego powodu: bo baby oczekują tego od nich. Baby oczekują hajsu i zabiegaczogodzin, więc facet robi co może by stanąć na wysokości zadania. Dopóki jest więcej i więcej (kawka, kolacja, pierdzionek, wypasione weselicho) jest ok, schody zaczynają się, kiedy facet już nie jest w stanie podwyższać poziomu życia swojej dziuni - wtedy (najczęściej kilka lat po ślubie) zaczynają się schody. Ale na szczęście coraz więcej facetów nie chce być frajerami oraz pantoflarzami i mają wyj****e na babskie zachcianki.

Gość gość
No, to Heniuś pocisnąłeś. A może oświadczają się, bo potrzebują kogoś do podcierania nosa, podawania obiadków, sprzątania domu, darmowego seksu, prasowania koszul? Na szczęście wiele kobiet ma wy....ne na męskich szowinistów i daje sobie doskonale radę samodzielnie. A gdy znajdzie się prawdziwa miłość - to wtedy podejmują tę słuszną decyzję :)