Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ~gosc

Po prostu...

Polecane posty

Gość ~gosc

Tak po prostu mam wszystkiego dosyc,nie moge patrzeć na siebie w lusterku bo czuje odrazę do samej siebie.Czuje sie jak wyrzuta i wypluta przez własnego meza,owinął sie wokół mnie jak wąż i wyssał wszystko co było możliwe,jak mozna byc tak głupia i naiwna,dałam sie omotac przez takiego człowieka.Nie moge tego pojąć,nie mieści mi sie to w głowie.Mam depresje,chce mi sie wyć jak najgłośniej,ciagle jestem smutna,przygnębiona ,mam myśli samobójcze aczkolwiek bardzo sie boje ponieważ jak pomyśle o swoich dzieciaczkach to serce mi sie kraja i wymiekam. Poświęciłam sie dla tego człowieka,starałam sie jak tylko mogłam,dałam 100% z siebie.Zawsze starałam sie byc dobra matka i żona,starałam sie dbać o wszystko jak najlepiej.Jestesmy ze sobą od 14 lat(czyli od zawsze,pierwszy mężczyzna w moim życiu i ostatni) od ośmiu lat małżeństwem.Nie moge poukładać tego wszystkiego sobie w głowie,brak mi słów(hearless ba***rd).Wszystko gotuje sie we mnie,jak kiedyś wybuchne,to nie ręczę za siebie.Przepraszam za bledy( pisze z telefonu) i ze to wszystko nie ma sensu jak ten moj temat,musiałam gdzies to napisać.Pierwszy raz w życiu pisze na forum

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować