Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazjujecie z mężem o trójkącie

Polecane posty

Gość gość
My mamy dwa wibratory więc nasze zabawy to raczej gangbang czyli ja mąż i ich dwóch nieznajomych którzy pomagają mu mnie bzykać. To jedyny moment kiedy lubię ssać wibrator.: ) normalnie wiem - to jest głupie

Gość gość
Ja z mężem tez mamy taka fantazje ,chcemy to w końcu zrealizować,lecz czy nam to wyjdzie?niezostalo nam zbyt wiele czasu,w sobotę znów wyjeżdża,a my nie mamy jeszcze drogiego pana.Same jakies zakompleksione niby kasanowy się odzywaja,albo jacyś wytrawni kochankowie ze swoimi wymaganiami,jakby byli gdzieś w markecie i przeglądarki towar

Gość gość
Kiedyś fantazjowałam a właćiwie mój mąż. Teraz poprostu to robimy, wszelkie fantazje wysiadają.

Gość gość
Witam Zazdroszcze szczerze wszystkim, ktorym to sie juz udalo. U nas jest tak, ze ja oficjalnie pozwolilem zonce na kochanka bo nie potrafie jej doprowadzic do orgazmu i juz... Ptaszka mam malego i za szybko sie spuszczam. Kocham natomiast to kiedy moja kochana zonka ma orgazm. Pozwolilem jej na kochanka a ona tylko mi obiecuje, ze jak nadazy jej sie okazja to sie zabawi w przystojnym brunetem z duzym ptaszkiem. Trzymam kciuki aby sobie takiego faceta znalazla. Co drogie Panie sadzicie o takim moim podejsciu do sprawy? FF

Gość gość
kiszka, żona jest twoja i dla ciebie. Są inne sposoby zaspokojenia, wibrator, minetka, k***sek na pasku

Gość gość
pozdrawiam jestem dojrzałym facetem i chcialbym ostrzec kobiety przed trójkątami ze swoimi partnerami i innym facetem partnerami czeto związki się rozsypują ale trójkącik fajna sprawa wiec kochanek i jego kolega czemu nie mogę tez pomoc w tej sprawie

Gość gość
"Co drogie Panie sadzicie o takim moim podejsciu do sprawy? FF" Drogie Panie sądzą, że jesteś miękką Fają Forumową :D

Gość krzychu33
Moja niedawno powiedziała w żartach żeby znaleźć jej jakiegoś ogiera do trójkąta najlepiej bruneta o ciemnej karnacji jak z serialu kolumbijskiego i jak wyobraziłem sobie taką sytuacje że moją żone drobną blondyneczke posuwa taki facet to żołnierzyk od razu stanął ja baczność :-)

Gość zepsuta rypka
W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów...