Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozczarowana na kafeterii.S

Polecane posty

Gość gość

Jestem wprost rozczarowana poziomem wpisów i postów na kafeterii.Czasem po prostu już nie można tego czytać.Dosłownie oko bieleje ,większość treści tutaj zamieszczanych -to dno i wodorosty.Chyba opuszczę na dobre to forum.!Chciałabym od czasu do czasu poczytać coś w miarę sensownego ale...no właśnie ale.!...panuje tutaj widoczny deficyt inteligentnych wypowiedzi.Ten świat schodzi na psy !Czy Wy też to zauważyliście czy tylko ja tak mam??.S.

Gość gość
Ty "S" wytłumacz mi coś. Niby piszesz icognito, niby jako gość, a mimo wszystko każdy swój post okraszasz na końcu eSką. Że niby co? Nie umiesz/nie chcesz się zarejestrować, chcesz pisać z gościa, ale jednocześnie chcesz być rozpoznawana? To jakieś pokręcone jest :O

Gość gość
Ja nie jestem rozczarowany. Wiem że zyjemy w dzikim kraju, że ludzie są patologiczni, wredni i niedorozwinięci, więc nie oczekiwałem na kafeterii burzy mózgów.

Gość gość
To nie jest właściwy komentarz do powyższego postu:-)S

Gość gość
Jem kupę :) S

Gość gość
yy to było do tego pierwszego gościa.Gosciui nr.II,czy faktycznie uznałeś ze w tym kraju już nie mamy normalnie się zachowującego i normalnie się wysławiającego społeczeństw ,bo ja miałam cichą nadzieję ze jest jednak inaczej a tu lipa;-)Ale co fakt -to fakt w realu też już coraz bardziej daje się to odczuć.Kompletny brak kultury i szacunku do drugiego człowieka ,co więcej ci ludzie w ogóle nie widzą ze jednak coś jest nie tak;-).

Gość gość
Zapomniałaś swojej eSki S-rako

Gość gość
Anonimowosc pozwala na brak kultury. Ryzyko odpowiedzialnosci prawie zerowe.

poziom zawsze tu był tragiczny... czego sie spodziewac po anonimowym forum? Ja najbardziej lubię podszywy. Przynajmniej posmiac się można. Mogę się nawet pochwalic wsłasnymi podszywami :) Mozna biadolic, że poziom tu niski i to prawda,ale gorzej że w realu jest podobnie. Wszystko schodzi psy. Liczy sie tylko kasa i d u p a i zadzieranie nosa i gardzenie innymi.

Gość gość
Gość 2 to ja. Mało mam wiary w ludzi, stąd taki komentarz.

"Anonimowosc pozwala na brak kultury." Nikt w internecie nie jest anonimowy. Tylko, że niektórzy o tym zapominają.