Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę ludzi religijnych. Jehowce znów mnie dziś nachodzili !!!

Polecane posty

Gość gość

Co mozna z tym zrobic ? Kiedys dostalem list i ulotki do skrzynki :O Mysle, zeby nastepnym razem poszczuc ich psem albo nalać po pysku

Gość gość
sa bardzo nachalni z tym głoszeniem, to ofiary Brooklynu, ja juz nie otwieram im drzwi. i odchodzą. ale zeby to odeszli juz na zawszw, to nie ... znów przychodza w kolejna sobote rano, kiedys chodzili w niedziele.

Gość gość
Otwórz drzwi i wylej na nich wiadro lodowatek wody albo oddaj na nich mocz albo napluj na twarz. Drastyczne, ale powinno pomóc. Z bydłem trzeba ostro. Psa nie radze puszczac, bo jak pogryzie to cie pozwą do sądu. To sekta, oni mają prawników i szarpia się o nowych ''wyznawców'', bez forsy ten cyrk by nie działał

Gość gość
tez radze unikac

Gość gośćula
właśnie dzis mi przylezli ,dzwonili dzwonkiem i pukali strasznie nachalnie ,mówie przez drzwi że dziekuję a ci dalej ,mój pies dostał szału ,juz myślałam go puścic ,ale piętro niżej mieszka taka durna baba i by mi go miotłą biła. Bo generalnie mój pies to taki kozak ,strasznie szczeka skacze, szczerzy kły ,ale ugryżć nie ugryzie ,wiec jako straszak z******ty:)

Gość gośćula
to samo było z kolędą ,mówie ministrantom że nie przyjmuje a pasibrzuch i tak dzwoni i puka ;/

Gość gość
Jehowi chociaz sa kulturalnie natretni, ministranci za to zawsze opryskliwi, no ale z drugiej strony ministranci tylko po nowym roku grasuja a swiadkowie caly czas. Jakby nie bylo jedna zaraza

Gość gość
A co mają wspólnego jehowi z ludźmi religijnymi ?

A ja tam przyjmuje jak chodzą kobiety, przynajmniej twierdzą że mnie kochają jak brata choć nic o mnie nie wiedzą.

Gość gość
natretnie probuja nawracac na swoja wiare jak wszyscy inni kaznodzieje, to maja wspolnego