Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dbać o siebie po 30?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jak dbać o siebie po 30? Jakich kremów, kosmetyków i sztuczek używacie, by wyglądać młodo i atrakcyjnie?

Gość gość
częściej się masturbować, ukrwi naczynia i zakonserwuje

Przede wszystkim ważna jest odpowiednia dieta, rezygnacja ze słodyczy i gazowanych napojów. Dużo sportu- ja 3 razy w tygodniu chodzę na siłownię. Kremów nie używam, nie lubię. Stosuję kolagen naturalny Noble Medica na włosy i paznokcie, bo bez odpowiedniej suplementacji są słabe i kruche. Systematycznie odwiedzam kosmetyczkę. I to by było na tyle.

Gość gość
Tak i jakprzed 30.

Gość Ona1979
Retinol, kwasy, olejek arganowy na twarz i ciało, kolagen, elastyna i kwas hialuronowy. Dieta bez pieczywa, makaronów. Unikam obżarstwa choć jeść uwielbiam ale po 30 wydaje mi się, że każdy wafelek, czekoladka czy inny łakoć odkłada się na boczkach. Praca siedząca ale w domu brzuszki trochę jogi, gimnastyka. Snu trochę mało a jego deficyty dają w kość. 35 lat/167cm/56kg

Gość gośćula
dokładnie ,tak jak przed 30 , ja nawet kremu nie kupiłam specjalnego z oznaczeniem 30+ czy przeciwzmarszczkowego. Jak kumpela musiała u mnie zostać na noc to była w szoku że mam tak ubogą półkę w łazience,i że kremu pod oczy brak

Gość gość
Nie to nie:-( szkoda jak ladna jestes, daj robalom. Ech

Gość gość
Ja polecam aromaterapię, do tego dużo ruchu i odpowiednią suplemenatcję. Możesz się umówić na konsultacje w tej sprawie z Panią Hanną w Warszawie, więcej info znajdziesz na stronie tiens 24 com.

Gość gość
Sport i sex to podstawa.

Gość gosc

jak dbać o siebie naturalnie https://przebudzonaja.blogspot.com/2019/01/naturalne-sposoby-na-codzienna-higiene.html