Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marcin ros

zapalenie

Polecane posty

Gość marcin ros

witam wszystkich użytkowników, okolo 2 tyg temu poszedlem do urologa, po szybkim badaniu, usg jąder itd stwierdził, ze mam zapalenie gruczołu krokowego (bakteryjne) po 10-dniowej kuracji, jest troche lepiej, ale nie czuje sie w 100% wyleczony, - mam jakby słabszy wzwód, choć staje normalnie i odbycie stosunku jest jak najbardziej mozliwe to nie jest tak jak kilka tyg wczesniej, zawsze stal na baczność kiedy i jak chcialem - czasem mam parcie na mocz, choć częstomocz jakby ustapił, to wczesniej nigdy nie odczuwalem takiego parcia, - po wytrysku czy oddawaniu moczu, jest tak jakby kilka kropelek "nie wylecialo" i zostalo w środku - po orgazmie odczuwam dyskomfort w praciu jak i w odcinku miedzy moszną a o***tem, - czasem soddawanie moczu jest nieprzyjemne, jakby lekkie szczypanie w prąciu, lecz nie zawsze, - zaczerwieniony jest ujscie cewki moczowej i więdzidełko prącia, szczególnie po orgazmie badz oddawaniu moczu czy ktoś z Was kiedyś przechodził podobne zapalenie? jak sie leczył i ile, czy po wyleczeniu wszystko wróciło do normy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować