Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Misio1 ma poważne braki w racjonalnym myśleniu opartym na merytorycznych

Polecane posty

Taką tezę wypadałoby udowodnić :). x No chyba, że się jej udowodnić nie potrafi :D :D :D.

Gość gość
Każde twoje zdanie jest wystarczającym dowodem

>>>Każde twoje zdanie jest wystarczającym dowodem<<< Wydaje mi się, że masz problem, który dotyka wielu ludzi :(. Myślą, że jak nauczyli się czytać, to nauczyli się również rozumieć przeczytany tekst. Niestety, w Twoim przypadku. to nie idzie ze sobą w parze :( :( :(.

Gość gość
w twoim wykonaniu jest to tylko zlepek przypadkowych słów emocjonalnego karła , o niskim ego, który ma parafilję na kafe

>>>w twoim wykonaniu jest to tylko zlepek przypadkowych słów emocjonalnego karła , o niskim ego, który ma parafilję na kafe<<< Jak zawsze ktoś, kto nie ma nic sensownego do powiedzenia zasłania się poważnie brzmiącymi słowami :(. Szkoda tylko, że pustką z nich wieje :(. x Wspaniała jest dyskusja o racjonalnym myśleniu, opartym na merytorycznych faktach z kimś, kto przez cały czas "wodę leje" :D. Mnie nie zastraszysz obco brzmiącymi słowami :D. To, ze ich nie używam, wynika z prostej przyczyny: "Wszystko, co da się powiedzieć, da się powiedzieć prosto, a czego nie da się powiedzieć, o tym należy milczeć.", że posłużę się cytatem z filmu, który bardzo lubię :). x Z Tobą skojarzyły mi się dwa inne cytaty z tego samego filmu :D : x ...Nauka to poważna sprawa, nie wolno się śpieszyć... :D :D :D x ...Maturę zdałem. Ekstremistycznie... :D :D :D x I tym optymistycznym akcentem... :D :D :D