Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salomejka

kasjerzy, sprzedawczynie itp. gdzie macie swój styl?

Polecane posty

Gość salomejka

dziś chciałam zwrócić uwagę na pracowników biedronek, lewiatanów, lidlów itp. gdzie macie swój styl? wychodząc do marketu, przy kasach widzimy często kobiety które nie są do końca zadbane, a ubrane są w koszulki z logo firmy, rozumiem że to jest obowiązkiem ale dlaczego te koszulki są tak nie stylowe???? nie mam pojęcia czy tym kobietom to odpowiada, bo chyba każda kobieta chce czuć sie ładnie nawet w miejscu swojej pracy. Co wy sądzicie na ten temat? ;) pozdrawiam

Gość gość
ubiór mają narzucony, ale co innego umalować się, uczesać. Raczej ludzie nie są zadowoleni z tej pracy, zmęczeni, więc czego Ty od nich wymagasz?

Gość gość
bo siedzą na kasie i nie muszą wyglądać "stylowo", w urzędzie też nie wygląda się "stylowo". Nie wiesz jak Ci ludzie wyglądają poza pracą, więc nie oceniaj.

Gość salomejka
nie oceniam ich ;) chodzi mi tylko i wyłącznie o to że gdybym pracowała na takim stawowisku chciałabym wyglądać mimo wszystko ładnie i czuć się kobieco, wy nie?

Gość gość
nie, ja miałabym gdzieś wyglądanie kobieco w koszulce firmowej i przez 8 godzin siedząc na d***e w pomieszczeniu którego temperatura zawsze jest albo za niska albo za wysoka.

>>>dziś chciałam zwrócić uwagę na pracowników biedronek, lewiatanów, lidlów itp. gdzie macie swój styl?<<< Zapewne w CZASIE PRYWATNYM :D. x >>>wychodząc do marketu, przy kasach widzimy często kobiety które nie są do końca zadbane<<< Za To taki nierób jak Ty zawsze jest w pełni umalowany i pachnący. W końcu praca nieroba polega na tym, że: leży i pachnie :D :D :D. x >>>ubrane są w koszulki z logo firmy, rozumiem że to jest obowiązkiem ale dlaczego te koszulki są tak nie stylowe???? nie mam pojęcia czy tym kobietom to odpowiada, bo chyba każda kobieta chce czuć sie ładnie nawet w miejscu swojej pracy.<<< A Ty masz 10 lat, czy jesteś niepełnosprawna umysłowo? Bo każdy normalny człowiek wie, że te osoby ubierają służbowe stroje, narzucone im przez centralę firmy. Mają g.wno do powiedzenia w temacie jakości i kroju tego ubrania :(. Czepiasz się ich, bo masz kompleksy, czy ze zwykłej głupoty? x >>>pozdrawiam<<< Również pozdrawiam i życzę dorośnięcia :D.

Gość gość
Poza tym makijaż to nie jest zadbanie. Jak ktoś jest zaniedbany to pokrycie zaniedbanej skóry makijażem nic nie poradzi, a jak jest to tapeta nie ma znaczenia

Gość salomejka
misio1 dziś >>>dziś chciałam zwrócić uwagę na pracowników biedronek, lewiatanów, lidlów itp. gdzie macie swój styl?<<< Zapewne w CZASIE PRYWATNYM smiech.gif . x >>>wychodząc do marketu, przy kasach widzimy często kobiety które nie są do końca zadbane<<< Za To taki nierób jak Ty zawsze jest w pełni umalowany i pachnący. W końcu praca nieroba polega na tym, że: leży i pachnie smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif . x >>>ubrane są w koszulki z logo firmy, rozumiem że to jest obowiązkiem ale dlaczego te koszulki są tak nie stylowe???? nie mam pojęcia czy tym kobietom to odpowiada, bo chyba każda kobieta chce czuć sie ładnie nawet w miejscu swojej pracy.<<< A Ty masz 10 lat, czy jesteś niepełnosprawna umysłowo? Bo każdy normalny człowiek wie, że te osoby ubierają służbowe stroje, narzucone im przez centralę firmy. Mają g.wno do powiedzenia w temacie jakości i kroju tego ubrania smutas.gif . Czepiasz się ich, bo masz kompleksy, czy ze zwykłej głupoty? x >>>pozdrawiam<<< Również pozdrawiam i życzę dorośnięcia smiech.gif . x x a ni ty nie znasz mnie ani ja ciebie, ale wiedzieć możesz jedno, na co dzień nie leże przez cały czas w łóżku i nie zastanawiam się co na siebie ubrać, a jednak znajduję czas aby o siebie zadbać.. wy robicie z siebie biedne zapracowane mamuśki które nigdy nie mają czasu zwrócić na swój wygląd uwagi a potem dziwicie i zastanawiacie się czemu mężowie was zdradzają lub zostawiają...

Gość gość
Jesteś wyjątkowo chamska względem innych jak na kogoś kto jeszcze wczoraj marudził, że nie może pokazywać w pracy swoich wytatuowanych nóg,

Gość gość
I akurat Ty nie wiesz co te kobiety (i mężczyźni) robią po powrocie do domu, więc może się od nich odwal, co?

Gość gość
Haha ty plytka osobko... tak jakby ci ludzie mieli jakis wybor co najwyzej moga wyprasowac i tutak konczy sie ich pole popisu

Gość salomejka
czyli rozumiem że nie przeszkadzało by wam gdybyście wyglądały nie fajnie i nie kobieco. Ok byłam ciekawa waszych opinii a wy poprostu na mnie naskoczylyście zamiast normalnie pogadać na temat.. dziękuje za odpowiedzi ;)

>>>wy robicie z siebie biedne zapracowane mamuśki które nigdy nie mają czasu zwrócić na swój wygląd uwagi a potem dziwicie i zastanawiacie się czemu mężowie was zdradzają lub zostawiają...<<< No cóż... Kobiety dzielą się na te, które pracują :) (nawet moja zaprzyjaźniona dyrektor banku :) ) i te, które do pracy chodzą. Ten drugi tym ma zawsze czas, by o siebie zadbać, a kobiety, które pracują, skupiają się raczej na pracy, wygląd traktując jako sprawę drugorzędną.

>>>czyli rozumiem że nie przeszkadzało by wam gdybyście wyglądały nie fajnie i nie kobieco.<<< Nie wiem dlaczego tak oceniasz personel marketów. Ja podchodzę do nich z szacunkiem i na ich pracę i wygląd zazwyczaj nie narzekam. Szanuj innych, to ktoś uszanuje Ciebie :). x >>>Ok byłam ciekawa waszych opinii a wy poprostu na mnie naskoczylyście zamiast normalnie pogadać na temat.<<< Zasugerowałaś w swoim poście, że pracownice marketów nie dbają o siebie i z własnej inicjatywy noszą pozbawione gustu ubrania. Gdy kogoś atakujesz, to spodziewaj się właściwej riposty. No chyba, ze jesteś Ukrainą :D :D :D. x Ps. Czy Ty przypadkiem nie jesteś w tej chwili w pracy? Podejrzewam, ze panie z marketów nie mają czasu przeglądać w czasie pracy netu. Może tym też się różnicie :D.

Gość salomejka
nie jestem w pracy, gdy jestem w pracy pracuję a nie siedzę na kafeterii ;)

Gość gość
Nie, bo nie uważam, żebym bez makijażu nie wyglądała "fajnie" i "kobieco". Najwyraźniej ty w swoim naturalnym wydaniu wyglądasz "niefajnie" i jak chłop ;)

Gość salomejka
teraz chciałabym się przyznać do błędu i przyznaję że zle ujełam temat, nie chciałam żebyście tak to odebrały ;) jeżeli kogoś uraziłam przepraszam ;)

Gość salomejka
mowa była o ubraniu a nie makijażu ;) nie jestem typem osoby która musi zawsze być umalowana

Gość gość
Niekobiece wg mnie są wulgaryzmy, tatuaże, kolczyki wszędzie. Koszulki firmowe są koszulkami firmowymi i tyle w temacie.

Gość gość
na ubranie nie ma się wpływu pracując w sklepach, tak jak ty nie masz wpływu na to, że musisz w pracy nosić spodnie.

Gość gość
Ja np. pracuje w Carrefour. Nie na kasie tylko jako pracownik i u mnie się tsk przyjęło, że kobiety noszą obcisłe koszulki tylko doszywają sobie logo firmy np. albo nawet nie noszą koszulek firmowych nawet tylko w takim kolorze. W dodatku, pełny makijaż, zrobione włosy, paznokcie etc. I akurat nie narzekam, bo moje współpracownice wyglądają zawsze sexownie. Można? Można. Dodam, że w Carrefourze się zarabia dużo mnie niż w Biedronce a jednak można. Tylko mówię o pracownikach hali sklepu a nie kasie.

Gość gość
Ja tam nie wiem czy to kwestia stylu ale dodam cos od siebie. Pracuje w jednym z marketow, nie w Polsce i pracodawca naklada na mnie obowiazek noszenia uniformu. Mam jednak pole manewru w tej kwestii, widocznie pracodawcy zalezy, zebym mogla wybrac cos, w czym czuje sie i wygladam najlepiej. Jesli chodzi o ''topy'', moga to byc: zwykle T-shirty, koszulki polo, koszule z kolnierzem z krotkim i dlugim rekawem i jeszcze inny rodzaj koszulki. Kazda z tych koszulek jest z innego materialu. Dwa kolory do wyboru. Spodnie: moga byc wlasne (czarne lub granatowe, oby nie jeansy), jesli nie wlasne to pracodawca oferuje: spodnie ''garniturowe'' z kantem, bojowki oraz ciazowe ze specjalna wstawka z innego materialu na brzuch (rowniez dwa kolory do wyboru, nawet w delikatne paseczki mozna zamowic). Do tego bluzy, ocieplacze lub marynarki, kamizelki. Jest wiec z czego wybrac. Ja bym nie czepiala sie stylu kobiet pracujacych w marketach a raczej nie do konca trafnego wyboru ROZMIARU uniformu. Jak widze te babeczki w za malych spodniach, wszystko im wylazi to mnie trafia, ze im to nie przeszkadza. Albo nakladaja na siebie te powyciagane T-shirty do kolan, wory takie fujjj, lub koszula jakby psu z gardla wyciagnieta...Tu nie chodzi o styl ale byloby chyba lepiej gdyby uniform mial wlasciwy rozmiar, byl czysty, nie podarty i uprasowany.

Gość gość
Hmm a c***j mnie obchodzi co kasjerka ma na sobie Ma być miła, uczynna i się uśmiechać

Gość rondal23
Przecież większośc nosi koszulki służbowe, bo i m każą, jak przeczytałem na gowork.pl/opinie_czytaj,594688 to nawet czasem dodatki na pranie mają.

Gość kodzia
najbardziej lubię robić zakupy w polo markecie, sprzedawcy są mili i używają zwrotów grzecznościowych. zdziwiłam się, że mają w swojej ofercie produkty inspirowane francją. widzieliście? http://www.polomarket.pl/gazetki/23f/ na pewno kupię sobie coś smacznego :>